Förövrigt noterar vi att

-nyheten att sossarna kastar ut vänsterpartiet (kommunisterna) från den gemensamma valplatsformen förmodligen inte hade varit en lika stor chock för de som röstade rött om hyenorna i press och etermedia hade ägnat sig åt minimal journalistik och analys i upptakten till valet, istället för att hänge sig åt en koordinerad massiva anti-SD kampanj.

-nästan ingen uppmärksammat intervjun i Telegraph med den för hädelse av Gud dödsdömde Meriam Ibrahim. Meriam som av prästerskapet utsattes för dagliga konverteringsförsök tvingades dessutom att föda kedjad till fötterna. Om ointresset beror på att Merima är kristen somalier, amerikansk medborgare genom sitt giftermål eller svart kvinna, låter Vän Av Ordning vara osagt. Klart är att i princip ingen från Gudrun via Ullenhag till Obama lyft ett finger för henne vare sig under fångenskapen ellerför hennes frigivning.

-det, enligt åsiktsadeln i Stockholm, tydligen är statsmanaskap, ansvarsfullt och bra för Sverige om centerpartiet eller folkpariet väljer att sammarbeta och inrätta sig efter sossarna. Detta för att den rödgröna icke-koalitionen, som inte fått majoritet, ökade sin andel av svenska väljare med 0,1% jämfört med förra valet.

-den store internationella ledaren och samförståndsmannen tydligen glömt eller tänkt bort att saudier och iranier inte riktigt kommit överens sedan profeten dog. Obamas offensiv mot ISIS halkade till lite grann när den ”stora koalitionens” medlemmar började med vara helt oense om vilka av Iraks grannar som borde få en militär roll.

-Obamacare äntligen kan visa upp lite positiva siffror. Den totala andelen oförsäkrade föll med 3.8 miljoner de första 3 månaderna. Om tillströmningen är från de redan försäkrade som råkade bli utslängda när det nya supersystemet infördes eller helt enkelt bara är en tillströmning av högrisk kunder, låter oss inte myndigheten veta. Bara att det lägre än jämfört med original planen.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar