Förövrigt noterar vi att

-ett tungt argument till varför allmänheten inte skall få insyn i varför FBI och DoJ avlyssnade Trumps valkampanj är att det allvarligt skulle skada anseendet för dessa organisationer och enbart är en partipolitisk ploj. I skarp kontrast till de av Demokrater och det ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande mediakollektivet ännu inte materialiserande anklagelserna om att Trump går i Putins ledband och sålunda, valet till trots, är en illegitim president. Just det påståendet har inte alls skadat USA, Demokraternas, medias och presidentens anseende, tydligen.

-i alla fall FÖNVA-mannen gissar att MSM (den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande presskåren) och det Demokratiska Partiet som en man högljutt hade krävt ståndsrätt om det framkommit att G.W Bush låtit avlyssna Barak Obamas valkampanj med en av Sarah Palin betald fabricerad dossier om sagde Baraks kopplingar till islamister i Afrika.

-skandalblaskan Expressen fortsätter att förnedra sig själv , läsaren och vad som är kvar av heder i journalistyrket. I dagarna vill pamfletten ställa Stridshingsten till svars för att han och de ständigt nyare moderaterna ”drev en ohållbar migrationspolitik och öppnade välfärden på vid gavel för kriminella” då det begav sig. Den minnesgode vet att Expressen fram till i dag målmedvetet drev en linje som inte bara verkade för att ”utrota alla mänskliga brunråttor”, krävde att du skulle ”rösta Nej till främlingsfientlighet och hat” (och sålunda ”Ja” till en ohållbar migrationspolitik och ett öppnande av välfärden på vid gavel för kriminella) utan också med hjälp av våldsvänsterns hemliga underrättelseorganisation Expo, olagligen jagade (och jagar?) dissidenter på näthet för att sedan offentligt ostracera dessa. Vän av ordning vill tro att Reinfeldt inte är den enda, som av kommande generationer kommer att ställas till svars för det helt odemokratiska bygget av Den Humana Stormakten Sverige.

-i alla fall Vän Av Ordning har svårt att se hur Överbefälhavaren lever upp till sina egna stolta värdegrundsregler när han avskedar Generalmajor Brännström för att denna säger, inte bara sin hjärtas mening utan också sanningen till sin uppdragsgivare och högste chef – det svenska folket.

-Alice Bääää Kukhes Kulturdepartement tar (via propagandaministeriet Sveriges Radio) polisen i örat för att de jublar när Rikspoliskatastrofen Eliasson sparkas. Varg Gyllander politisk(?) talesman för Ordningsmakten beklagar i Ekot den hårda tonen från polisanställda, politiker och debattörer. Gyllander tycker att de använt en väldigt, väldigt hård retorik och anklagat den nu avgående rikspolischefen för allt ont som drabbat organisationen. ”Det har varit förfärligt ibland”, säger Varg Gyllander och fortsätter ”Jag tror att allt det här handlar om en kombination av Dan Eliassons person, polisens svåra omställning i den nya organisationen, de sjunkande utredningsresultaten och den mycket komplicerade lönefrågan”. Fyra faktorer som alla bottnar i Rikspoliskatastrofen Eliassons vandel, kan FÖNVA-mannen tillägga då Varg inte verkar kunna…

-svensk media- och kulturelit inte gjorde någon besviken på den internationella hijabdagen. Vän Av Ordning säger även denna gång – snälla, ha hijabb 364 dagar om året om ni är seriösa, inte 1 dag om året.

-Finland (som i eftertankens kranka blekhet kan tacka den ryska seger 1809 över Den i vardande Humana Stormakten Sverige för möjligheten att i dag kunna utforma sin egen framtid) i dagarna återvalde Sauli Niinistö som nationens president. Han sa i sitt tacktal till det finska folket att ”politik är att sköta gemensamma angelägenheter. Folket har givit oss ett värdefullt förtroende och mandat. Och eftersom folket givit oss sitt förtroende måste vi sköta de gemensamma angelägenheterna bättre än våra egna”.  Precis som Cirkusdirektör Lövden ser på sitt uppdrag – fast tvärt om.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar