Förövrigt noterar vi att

-Sverige fortsätter att vara fantastiskt. Fantastiskt säkert och spännande på en och samma gång. I Göteborg har den fatastiska Hovrätten slagit fast att två män (ensamkommande ur kompetensregnet eller bara vanliga kulturberikare är oklart då tidningarna tiger still) som turades om att våldta en kvinna inte kan fällas för vare sig grov- eller gruppvåldtäkt. Detta för att de inte penetrerade henne samtidigt, utan i omgångar. Det var för sagda fantastiska nämndemän och jurister lika ovidkommande som för sannigsägaren DN, andra blaskor och det fantastiska feministiska kollektivet inom kulturelit om den som där och då inte penetrerade vid tillfälle höll fast offret.

-Migrationsverket desperat uppger att varken Algeriet eller Marocko har vidtagit praktiska åtgärder för att ta tillbaka de papperslösa ensamkommande grovt kriminella barnen från sagda länder (eller kanske från Syrien då i princip alla i Sverige enligt både migrationsverk och åsiktsmaffia är flyktingar och sålunda från Syrien) som berikar vår stadsmiljö och befruktar våra döttrar. Det fick räcka med att länderna tog emot miljonbeloppen vi skickat.

-Lars Heikensten som VD för Nobelstiftelsen nog får stryka FN-tjänstemän från inbjudningslistan till Nobelfesten. Detta efter att FN:s flyktingkonvetion i stort delar SD:s hemska människosyn och värdegrund. Denna gång (till skillnad mot sossars och ny-ny-nya moderaters kappvändande) är det inte lika klart vem som kopierat vem, bara att FN:s artiklar och SD båda kräver att migranter och flyktingar skall följa mottagarlandets lagar och i möjligaste mån assimilera sig. Det kan bli ensamt på nobelfesten för Heiken och kulturelit.

-Stridshingsten Reinfeldt som i dagarna lyckats få jobb av BoA (som under sagda hingsts regering gjorde många för banken lönsamma affärer med den svenska staten) och samtidigt behåller sin statsrådslön från sveriges skattebetalare på 150 tusen spänn i månaden, tycker att en kostand motsvarande 10 procent av statens totala utgifter bara i år för det oerhört lönsamma och nödvändiga kompetensregn över Sverige inte bara gynnar ekonomin. Den (kostnaden) bådar gott för landet. Vän Av Ordning undrar lite stilla vad kostnaden om året hade blivit om massinvandringen inte skulle vara så här oerhört lönsam utan bara kostat pengar.

-det inte skall uteslutas att Migrationsverket och Maggan ”Tomma Lador” Andersson infört en egen kod 291 för att ”samla ihop” kostanderna för den oerhört lönsamma massinvandrigen. I alla fall är professor Lars Calmfors bekymrad över att den totala kostnadsmassan är oöverskådlig och att vissa kostnader (medvetet?) inte enkelt går att reda ut. Lars Calmfors menar att det i sig inte är en större fråga om hur mycket kompetensregnet belastar budgeten, den stora frågan är istället varför dessa data är så svårtillgängliga och varför de löpande tillåts hanteras efter ”Ur hand i mun” – principen, trots att vi har information i systemen. Om FÖNVA-mannen, till skillnad mot professor Calmfors, var lite konspiratoriskt lagd skulle han kunna ifrågasätta varför en så tydlig kostnadspost i statens och kommunernas åtaganden inte för menigheten kan presenteras och (likt försvarsbudgeten) relateras till prioriteringarna av andra åtaganden.

-det är så olika det där med att skydda allmänheten, även i Kanada. Torontos polis vill att media stryker den del av Ayanie Hassan Alis vittnesmål där han tillägnar Allah sin attack mot kanadensisk militär i staden. Detta för att skydda muslimer i Kanada från attacker. Till dags dato har exakt noll attacker från den icke-muslimska allmänheten i Kanada riktats mot islam, muslimer, moskeer, synagogor, parlament, köpcentra eller militäranlägningar. Något som inte kan sägas gälla för Ayanie och hans trosanhängares vandel i värdlandet.

-nationalekonomi kan vara svårt i bland. Även för lärde vid samma institut. Professor Lars Henrekson och adjungerade professor Stefan Fölster vid Institutet för Näringslivets forskning borde kunna ha intressanta diskusioner framöver. Stefan som i den offentliga debatten tidigt läst lusen av ”främlingsfientligeheten” och ”inskränktheten” som motverkar den nödvändiga och enligt honom oerhört lönsamma massinvandringen, rimligtvis borde gå i svaromål när kollegan Henrekson i dag helt frankt menar att framtidens pensionärer kommer att trängas undan till förmån för räntor och amorteringar på de lån regeringen tar i dag för att finansiera existerande och framtida kompetensregn över Sverige. Alltså en kostnad nu, sen och för evigt för att finansiera en intäkt i dag och i morgon.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Förövrigt noterar vi att

  1. Lidfeldt, Joakim

    Den våldtagna kvinnar var narkotrikapåverkad och våldtogs I en trång bil….

    Gilla

Lämna en kommentar