Förövrigt noterar vi att

-propagandabladet och gratispamfletten Metro lyckas förnedra sig själv, läsaren och skrået med undersökningen ”så tycker de andra partierna om SD:s anti-tiggarkampanj”. Vore det inte en poäng att fråga väljarna i stället, även om svaret hade blivit ett annat än vad uppfostringsmedia ville ha?

-engelska politiker verkar tro att Astra Zeneca ”stand-alone” under oöverskådligt tid inte skulle avskeda en enda anställd eller lägga ned ett enda forskningsprojekt i Storbritannien.

-dagens BNP siffror från Frankrike visar att Francoise Hollands extrema vänsterpolitik (med drakoniska skattehöjningar för privatpersoner, kraftigt försämrade förutsättningar för företagande och givetvis att nyanställa) fått full effekt.

-USA:s försvarsminister uppmanar Gulfstaterna att genast börja kapprusta. Förutom att Obama sänker den totala amerikanska militärbudgeten till förkrigsnivåer känner sig Chuck Hagel (försvarsministern i USA) tvingad att koncentrera USA:s förmåga mot det ständigt växande kinesiska hotet (Kina annonserade en ökning av krigsbudgeten med 12% till 858 miljarder spänn för 2014). Försvaret av 25% av planetens olja från Putins imperiebygge, Irans Jihad och Shia-muslimska extremister lämnas med fridsfursten goda minne i händerna på en teokratisk kungamakt (Saudi) och feodalistiska korrupta länsherrar (Qatar, Förenade Arabemiratet). Dags för yterliggare Nobelpris från Oslo till Vita Huset månne?

-Aftonflamman och tidningen med stig samt morgonpamfletterna SvD och DN ännu inte översatt eller ens noterat att den Franska utrikesministern Laurent Fabius träffat USA:s dito John Kerry. Om det beror på att Ukraina och Syrien diskuterades är för Vän Av Ordning okänt. Klart är att det svenska etablissemanget tillsammans med världens mäktigaste och coolaste kille vänt blad och gått vidare. Om då franska källor gör gällande att Assad vid 14 olika tillfällen efter Obama/Putin-dealen utnytjat kemiska vapen har det inget större (nyhets)värde.

-Aftonflamman har tid att kampanja med en förvirrad artikelserie ”Motståndet-möt EU medborgarna som vägrar att ge efter för högerextremismen” utan att ge sig tid att tänka efter. Alseny, 20 år får vi veta flydde från Guinea ”när folk började skjuta ned varandra på öppen gata”. Alseny flydda via Libyen till Italien, en nätt tripp på ca 6720 km. Att Guinea inte är ett EU land, att Gabon och Kamerun ligger nästgårds eller att Alseny mycket väl kan vara den som startade skjutandet är för Flammans redaktion inte på något vis uppe till diskussion. Inte heller varför det aldrig är ensamma unga kvinnor som kommer till våra flyktigläger i Europa. Är världen inte lika farlig för kvinnor utanför Sverige?

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar