Förövrigt noterar vi att

-svenska utrikeskorrar i Washington helt lyckats undvika nyheten om att Louise Lerners (Riksskattechefen anklagad för att på uppdrag av sittande president försvåra för dennes politiska motståndare med alla till buds stående medel) e-mail-korrespondens mellan henne själv och Vita Huset tyvärr kommit bort. Förra gången dokumentation mellan president och tjänstemän försvann var det de så kallade Watergate-banden. Då försvann 18 minuters inspelad konversation mellan Nixon och tjänstemän, nu har två års korrespondens mellan Louise och Obama ”försvunnit”.

-minst 48 människor dödades när beväpnade män gjorde räder mot staden Mpeketoni vid Kenyas kust på söndagskvällen. Att angriparna, ett 50-tal man, hade svarta islamistfanor enligt överlevande och av lokal polis misstänks tillhöra somaliska al-Shabaab är för integrationsminister Ullenhag ytterligare bevis för den spirande islamofobi han tidigare varnat för.

-SvD tar sitt propagandistiska ansvar på samma allvar som pamfletten Metro så här inför valet. Tidningen som sedan länge släppt all journalistiks ambition ger luft åt något så obskyrt som Svenska FN-förbundet. Detta för att förbundet, som varit okänt fram till nu, påpassligt släpper en rapport som påstår att ”rasistiska aktiviter” stegrats på skolor, att sammandrabbningar sker mellan extrema högergrupper och ”andra” grupper vid demonstrationer, hatbrott ligger kvar på en ”hög” nivå, muslimer fortfarande(!) är utsatta för trakasserier då Sverigedemokraterna har en antimuslimsk plattform samt att hatbrott mot judar ökar.

-Svenska FN-förbundet i sin tidigare publicerade rapport helt missat ett eskalerande vänstervåld mot meningsmotståndare som sökt och utnytjat demonstrationsrätten, upprepade lärarledda mötesstörningar mot demokratiska partier, demonisering av alla det politiska och kulturella etablissemanget misstänker hysa avvikande uppfattning gentemot fastställda åsikter, tvångsgiftermål av minderåriga, tvångsgiftermål av myndiga, gängvåldtäktsmän som frikänns då flickans ord står mot gärningsmännens kultur och ursprung, att ”medelålders och unga vita män” fortfarande trakasseras då riksdagspartierna med Fi i spetsen har en allmän anti-mans-platsform, att den politiska och kulturella eliten lierat sig med extremvänstern i definitionsrätten på vad och vem som är nazist och tillika rättslös samt medias unisona försvarar av censur av och våld mot oliktänkande i Sverige.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Förövrigt noterar vi att

  1. JOAKIM KARLSSON

    Du borde ha en FB sida!

    Skickat från min iPhone

    Gilla

Lämna en kommentar