Förövrigt noterar vi att


– den annars så sensationslystna boulevardpressen visat stor hänsyn och stor ovilja till förhastade slutsatser i fallet med den brutalt överkörde 75-årig Ove Hansen och hans hund i Landskrona. Visserligen visas bilder på Ove, hunden, busskuren och bilen kompletterat med en målande bild av själva händelseförloppet. Däremot besparas allmänheten bild och namn på gärningsmännen, varför dessa trots vittnen och arrestering på plats blånekar och varför ordningsmakten flyttat häktesförhandlingarna till ”säkrare lokaler”. Det sistnämnda på grund av ”eventuella kopplingar” till förra årets pensionärsmord på en parkeringsplats i kommunen.

– den siste idioten inte är född ännu. Mannen som av vissa fått epitetet ”the One eyed Scottish idiot” och av andra kallas för Gordon Brown är nu ute och exponerar sin enorma naivitet. Som ledare för en kärnvapen-nation med stormaktsambition föll det aldrig ”finansvärldens frälsare” in att han, då han inte använde av säkerhetstjänsten godkänd sambandsutrustning, när som helst kunde vara avlyssnad.

– språket inte sällan förvirrar. I dagens DN (oklart lagom) menar Calmfors att "regeringen bör vänta med det 5:e jobbskatteavdraget då det kommer att bli väldigt dyrt". Om Vän Av Ordning förstår professorn i internationell ekonomi från Stockholms universitet tillika ordförande i Finanspolitiska rådet 2007–2011 rätt är en minskad skatteutgift för den arbetande medborgaren lika med en ökad kostnad för den samme? "1984" känns inte alls avlägset där "Krig är Fred och Frihet är Slaveri".

– ett tal betyder så mycket. Även om mannen som av en enig supporter- och journalistkår hyllas som världens störste nu levande talare inte lyckats tala upp arbetsaktiviteten i sitt hemland har hans andra tal definitivt fått fart på saker och ting. Aktiviteten bland talibaner och andra terrorister har ökat markant, nu senast med mordet på Karazis bror och tillika områdesansvarig i södra Afghanistan efter att den tidigare fredspristagaren inför en samald press talat om slutdatum för USA:s närvaro i landet.

– delar av bidragsmaffian uppmanar väst att inte överge Syd Sudan nu när festyran efter landets oberoende lagt sig. Det är tydligen helt avgörande med ekonomiskt och politiskt stöd för den purfärska oberoende statens överlevnad. Vän av Ordning trodde att ordet ”Oberoende” betydde att området klarade sig själv….

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar