Förövrigt noterar vi att


– rapparen Ken Ring, aktuell som radiopratare i P3 och av DN (oberoende knarkliberal) fått epitet ”Sveriges enda rockstjärna” efter hits som ”spräng regeringen” (med oförglömliga strofer som ”sen drar vi till slottet och våldtar Madeleine, tar kungens pengar och ger tillbaka dom till er” frias från narkotikabrott trots att blodprovet visade tydliga spår av cannabis. 28-årige Ken som pendlar mellan Sverige och Kenya menar att då han ”rökt på” sedan 10-års ålder är det helt naturligt att det finns spår av tetrahydrocannabinol i blodet, att han kör lite vingligt och är konstant rödögd. Det återstår att se om Södertörns tingsrätt går på försvararens linje även avseende åtalet om olovlig körning. Ken menar att han visst har körkort, ett som han tagit i Kenya. I skrivande stund är det oklart om Kenny boy ”kört på” sedan 10 års åldern.

– Lotta Grönnig, Expressens samvete, lämnar sin förortsidyll i västra Stockholm för att peka finger åt ursprungsinvånarna i Landskrona. Landskrona är ett starkt SD fäste och därför per definition ”stigmatiserar utlandsfödda i kommunen” menar Lotta. Som bevis på hur dum ursprungsinnevånaren är (som inte förstår att allt vi behöver är ensidig tolerans) lyfter Lotta fram officiell data. Officiell data visar att andel utlandsfödda invånare i kommunen ökat från 15% för 1990 till 30% under 2006. Under samma period har andelen förvärvsarbetande minskat från 80% till 65%, andelen förtidspensionärer ökat med 100% och utförsäkrade med 10%. Lägg därtill att av de 70.000 invånare som bodde i kommunen 1996 har nästan 75% lämnat Landskrona. Förmodligen för att likt Lotta slippa kriminalitet och vandalisering ”så nära inpå”.

– Obamas strävan att ändra relationerna med arabvärlden från sin företrädares kompromisslösa hållning, avseende de mänskliga rättigheterna och individens frihet, till en mer förstående och ödmjuk approach, inte nödvändigtvis kommer uppfattas som positivt av de revolterande massorna i nämnda arabländer.

– Oisin Cantwell, aftonbladets moralpredikant med strafflindring och förståelse för våldsverkare på agendan i dagens krönika över de två omkomna (eventuellt av mamma mördade) bröderna i Sigtuna, sänkt sig till än även för a-pressen ny låg nivå. Visserligen erkänner han utan omsvep att ”han inte har alla detaljer”, att det är lätt att ”skylla på politiker” och att han inte har den blekaste aning ”om vilka skyldigheter kommunen har avseende närvarokontroll av barn i förskolan”. Icke för ty påstår Herr Cantvell att ”den välskötta kommunen ryckte på axlarna åt att två barn aldrig kom tillbaka till skolan” för att mamman var från Afrika. Vän Av Ordning kan, för att travestera krönikan, inte helt frigöra sig från tanken att Osini medvetet väljer att bortse från förälderns (och eventuellt mördarens) ansvar för att denne ”kommer från Afrika”.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar