Förövrigt noterar vi att


– tidningen som ”gillar olika” inte gillar Etiopisk lag för att den är… Just det, olika. Tidningen med det moraliserande tonfallet liknar domstolen som skall döma de svenska journalisterna vid en teater. En teater där de onda är svarta och de goda är vita…

– det måste vara själklart att guldbollen går till Zlatan nu när det svenska landslaget gjort ett jättekliv på Fifas ranking efter skrällvinsten mot Holland…

– företagarens villkor och verklighet inte är något en oppositionspolitiker anser sig behöva förstå. Josefine Brink (v) som efter en misslyckad karriär som stripdansös i Majorna, medioker saxofonist i det saligt insomnade bandet Vagina Grande, oläst publicist i otaliga bidragsförsörjda vänsterpamfletter och sedan 2010 gift med Åsa Brunius i en debattartikel ställer sig frågan ”hur lägre lön skall hjälpa unga (outbildade och oerfarna) in i arbetslivet”. I Vänsterpartiets Sverige är tydligen svindyr, ointresserad, oerfaren och okunnig arbetskraft vägen framåt.

– klepotokraten Juholt på måndag inleder sin Sverige-turne för att återvinna ”folkets förtroende”. Vem som betalar den trippen är oklart.

– det rysk-amerikanska nedrustningssamtalen ”helt brutit samman” enligt Dimitrij Rogozin. Rogozin, Rysslands representant i Natohögkvarter, menar att Ryssland aldrig kommer att tumma på sin säkerhet för att tillmötesgå andra parter (USA i detta fall). Tolgforsdoktrinen har tydligen inte annamats av alla.

– Guardian, den av Aftonbladet högt ansedda tidning inte valt att publicera Wafa al-Bis presskonferens. Det är förmodligen den största förklaringen till att aftonbalskans klipp och klistra redaktion inte delger den svenska menigheten den (i utbyte mot en Israelisk soldat) frisläppta själmordsbomberskan, då hon inför jublande 7:e klassare firar sin frihet med att lova försöka igen.

– Aftonblaskan, som tydligen blivit uppläxad av husse efter Juholtsaffären rättar in sig i propagandaledet med artikelserien ”de skall styra -de nya miljonärerna”. Moderata samlingspartiet skall misstänkliggöras genom att visa att dess riksdagsmännen tydligen alla är vita (svenskar med andra ord) välbärgade (höginkomsttagare definieras i Sverige som att jobba heltid utanför ALU) och välutbildade (mer än nioårig flumskola). Vän av ordning undrar om motsatsen per automatik skulle vara ett bättre alternativ.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar