Förövrigt noterar vi att


– Pontus Farnerud den snart 31-årige mittfältaren, enligt Expressen valde västkusten och IFK Fisk akka Göteborg istället för Stockholms första och största klubb. Detta ”för att det gav honom bäst förutsättningar språkligt, ekonomiskt och socialt” – Språkligt?

– tron kan försätta om inte berg så en väldigt massa människor i en dålig sitts. BAA och Heathrow jobbar med Global warming som ett axiom och anser sig följaktligen inte behöva dra några lärdomar av förra årets snökaos. Inför ett annalkande snöoväder (vindar på flera meter i sekunden kombinerat med 5 cm snö samt temperaturer strax under noll), som förmodligen bara är påhittat av ”skeptiker,” stängde flygplatsen. 600 flygningar och 18.000 resenärer drabbades.

– marknaden tror att Barclays Bob Diamond kan få lyfta mer än GBP 10 mn i total kompensation när fredagens rapport presenteras. Innan griskör, politiska opportunister och okunnigt mediedrev rasar allt för mycket kan det vara på sin plast att påminna bidragstagare och fördelningsexperter om att Barclays inte har behövt något statligt stöd. Banken som förväntas rapporterar en vinst på GBP 6 mdr har lyckats visa svarta siffror under bankkrisen (och följaktligen betalat företagsskatt). Dessutom är löneskatten för närvarande är hela 50 % i Storbritannien. Bara Bobs bonuskatt är vida mer stålar till statskassan en den totala kostnaden för occupy-rörelsen världen över .

– hut inte går hem. Aftonbladet som hetsade fram panik, och kraftigt överdrivet behov av vaccin då svininfluensan härjade nu kör ett knäck med indignationstema om barn som tagit skada av sagda vaccin. ”Barn och ungdomar får betala priset med sin hälsa” låter oss Mary Måternsson förstå. Något Mary inte lät oss förstå när vaccinet skulle ransoneras och fördelas. Då skulle regeringen stå till svars för att det inte fanns tillräckligt med vaccin.

– allt är sig likt i Sverige. I helgen utsattes en kvinna i 20-års åldern för ett brutalt knivöverfall i Landskrona (den minnesgode vet att området trots mediatystnad gjort sig känt för att pixlade gärningsmän med fördel slår ihjäl äldre människor på parkeringsplaster och i busskurar). Två män skall ha vräkt omkull kvinnan, varefter en av dem skall ha satt sig på henne och skurit in ordet ”hora” i armen. Kvinnan ska även ha blivit knivskuren i ansiktet. Polisen har lyckats rubricerar fallet som ”synnerligen grov misshandel”, med allt vad det innebär för statistik och pappersarbete. Några misstänkta har däremot kling och klang ännu inte lyckats gripa.

– Man U har lyckats ganska bra trots katastrofen för 54 år sedan…

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar