Förövrigt noterar vi att

-det är så olika det där, med att var ostraffad för DN (nordens malligaste reklambilaga). Marcus Eriksson är det synd om, då hans hus var med i Lexbase. Läsare av Avpixlat har inte samma ”tur” när det får vara med i Expressen, Aftonbladet, och i ”Aschbergs lilla röda”.

-det verkligen är så olika det där, med avlyssning för svensk slaskpress. FRA och NSA ska givtevis inte få avlyssna utan din vetskap (de talar ju inte om vad de snappat upp). Ryska säkerhetstjänstens illegala avlysningar är inte så mycket att tjafsa om, de ger ju så bra antiamerikanska rubriker.

-Aftonflamman inte skrivit en rad om kvinnohockey i dagens nummer.

-40% av lärarna i Sverige, enligt en undersökning köpt av lärarförbundet, röstar rött. En tröst i skolmisären för skattebetalande familjeförsörjande svenskar är att de relativt faktafattiga, utbildningsfientliga pedagogiska katastroferna inte ofta vistas i samma lokaler som eleverna de är satta att utbilda.

-eftersom Obama, med emfas, fortsätter att hävda att skatterevisionen och dito trakasserierna mot organisationer och privatpersoner han under valet målade upp som samhällsfiender endast var en kombination av olyckliga omständigheter, mikro management och otydliga regler jobbar han nu med ett lagförslag som skall göra slikt lagligt möjligt att genomföra på stor skala inför nästa valrörelse.

-SvD publicerar århundradets största icke-nyhet när tidningen återigen ”avslöjar” att LO bidrar med 6 miljoner spänn (oavlönat, och därför skattemässigt tveksamt om inte direkt olagligt, ”frivilligt” valarbete från fackförbunden oräknat) om året till sossepartiet. Det är nästan en lika stor icke-nyhet om att LO kräver att få utforma sosse-politiken och ytterst svensk lagstiftning.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar