Förövrigt noterar vi att

-det är så olika det där. När EU tror att organisationen tidigast om några månader kan vara beredd att eventuellt bistå Ukraina med ekonomiska garantier drar Putin igång en ”spontan” militärövning i närområdet omfattande alla vapenslag och ca 150.000 soldater. Karin ”who” Enstrand lanserar uppdaterade homo-,Hen- och Genderkompetenskurser för det som återstår av den svenska krigsmakten.

-Di Leva blivit sannspådd då det inte alltid är lätt att veta vem man skall tro på. De åtalade och för mord till livstid (minst 45 år ) dömda muslimska extremisterna Adebolajo och Adebowale (eller som svensk uppfostringpress skulle ha skrivit om de hel-pixlade gärningsmännen: de brittiska medborgarna) eller den (förmodade) kristna domaren. Domare Sweeny sa nämligen när dom fallit för de bestilaiska mordet på soldat Rigby i södra London att förövarna hade förrått sin tro. De två åtalade och dömda menade , under skrän, hot och våldsamt motstånd att ”detta var en lögn”, ”att domaren inte hade en aning om vad islam innebär” och avslutade med att ” på ”Allahs heder, ingen engelsman eller amerikan i fortsättningen kan känna sig säker”.

-LO officiellt lovar Svenska Socialdemokratiska Arbetarparti att minst 60% av dess medlemmar skall rösta på tidigare fackordförande Lövdén i nästa val, apropå media hyenornas drev efter ”hemliga donatorer” till SD eller ”storfinansens stöd till borgerligheten.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar