Förövrigt noterar vi att

-det är oklart om Margot Wahlströms, å Sveriges vägnar, erkännande av staten Palestina uppmuntrade till Abbas jakt på oliktänkande inom den egna pressen och massakern på judiska pensionärer, kvinnor och barn i Jerusalems synagoga. Det är däremot inte alls oklart att Margot genom att erkänna Palestina inte tar avstånd från palestiniernas diktatur, terror och pågående folkmord.

-Sir Bob Geldof återigen vill att ”alla andra” skall stå för fiolerna. Bob, som minimerar sin skatt via duktiga jurister påstår att hans nya skiva ”kommer att kunna stoppa Ebola i Afrika”. Allt vi behöver göra är att köpa skiten. Så här långt har ingen av artisterna som deltar i projekt Band Aid 4.0 skänkt en enda spänn. I rock- och mediavärlden räcker det tydligen med att ställa upp och få gratis reklam för att klassas som världsförbättrare.

-EU planerar införa Mifid 2 under 2016. Mifid 2 kommer att hindra fondindustrin i Europa , till skillnad mot förvaltare i Asien och under amerikansk jurisdiktion, att betala (via courtage) för analys. Förslaget kommer nog att hjälpa den europeiska finansmarknaden lika mycket som den planerade Tobin-skatten (skatt på transaktioner).

-det tydligen går att diskutera om ett tak för massinvandringen, bara man inte är SverigeDemokrat. I veckan höll knarkvänsterns favorit-etermedia P1 en diskussion i ämnet med deltagare från den ”rätta sidan”. Panelen kom fram till att Sverige inte ensamt kan ta emot ”flyktingar” från hela världen för all framtid…..

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar