Förövrigt noterar vi att

-”komikern” Soran Ismail (okänd annat än för kultureliten), i kölvattnet efter det vansinnigt feltolkade DN-artikeln om nationalism av Björn Söder, säger att han är 100% svensk och 100 % kurd. Svensk eller Kurd, ett är i alla fall klart -Sorans mattekunskap är inte riktigt 100…

-Obama, när Putin tar Östra Ukraina, Nordkorea hackar Hollywood, ISIL trampar på mot Bagdad, talibaner avrättar skolbarn i skolor, BoKo Harma kidnappar nya kristna småfickor, väljer att lyfta sanktionerna mot Kuba. Att en av de i första valkampanjen största officiella bidragsgivarna råkar äga ett kryssningsbolag med destinationer i Västindien kan absolut inte ha med detta beslut att göra.

-grundlagens ”all makt utgår från folket och Riksdagen är dess främsta företrädare” inta bara har upphört avseende 13 % av mandaten utan också avseende beslut om presstöd.
Alliansen backar nu om slopandet av press-stöd för vänster- och könsextrema propagandapamfletter trots att budgeten godkändes av Sveriges Riksdag. Efter att Expo, Aftonflammas revolutionsredaktion, SvT och Sveriges Radios bidragsfinansierade propagandister ryckt ut till försvar för alster ingen vill köpa, läsa eller frivilligt stödja lovar Alliansen inför kommande nyval att dra tillbaka förslaget.

-det nästa är humor när den gamle statsministern Ingvar Carlsson (som förhandlade bort svenskt territorialvatten till Sovjet så diktaturen kunde dra Nordstream och i förlängningen hota Gotland) tar till brösttoner mot SD. Det har nu gått 25 år sedan det så kallade luciabeslutet 1989. Det var då Carlssons S-regering ströp flyktinginvandringen till ett absolut minimum efter att främst Bulgarienturkar under hösten bidragit till höga ”volymer”. Dock väsentligt lägre än dagens. Han hänvisade bland annat till påfrestningar på mottagningsapparaten.

-röster inom EU så här i juletid oroas över att Ryssland tar så mycket stryk under EU sanktionerna. ”Det var aldrig meningen att Ryssland skulle duka under” säger höga EU-tjänstemän och menar att det nu är hög tid att ”avbryta blockad och ekonomiska sanktioner på det att rubel kan återhämta sig”. Och FÖNVA som hela tiden (not…) trodde att EU med kraft och i avsaknad av en riktig krigsmakt ville markera mot Putins flagranta övertramp mot internationell rätt och avtal samt visa för sagde Putin, sig själva och omvärlden att EU är att lita på…….

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar