Förövrigt noterar vi att

-Sveriges Radios nye chef, Cilla Benkö, tar till gamla beprövade marxistmetoder när propagandaverksamheten även för den bredare allmänheten inte bara blir för uppenbar utan även stötande. Efter att det skattefinansierade propagandaorganet påstått att det mycket väl kan vara judarnas eget fel att de slaktas på öppen gata (i Köpenhamn eller Paris) trampade regeringsorganet vidare i klaveret med att indignerat påstå att terroristen efter att ha ”avrättat” personer vid en synagoga ”mördats” av dansk polis (Vän Av Ordning var tydligen inte ensam om att tycka att en mer korrekt beskrivning skulle vara att dödskjutningen av den muslimske mördaren var nödvärn och att ordet ”avrättning” är ett straff för begånget brott och inte bör förväxlas med ”mord”, ”överlagt mord” eller ”folkmord”) valde åsiktskommissarien helt sonika att radera bandet. Fru Benkö kan sin Kremenologi.

-revolutionär Osini Cantwell, tillika Aftonflammans ”ideologiske juridiske expert”, som hållit en låg profil efter det misslyckade försöket att ställa Sigtuna kommun till svars för att en tillfälligt vistandes och ständigt mentalt förvirrad afrikansk kvinna där dränkte sina två barn, yrvaket efter ISIS framfart med audiovisuella ritualmord på otrogna, Boko Harmas sexslavhandel av unga kristna svarta småflickor, islamisternas systematiska attacker på judiska mål i Europa samt tidningar och kulturarbetare som tycker olika ser sig här till nöd och tvingad att varna för; trumvirvel och största möjliga tystnad: högerextremismens framfart. Om det är faran i kölvattnet efter Breivik, hotet från de demokratiska processerna som givit oss SD, UKIP och Front Nationale eller bara det faktum att Aftonflammans agendasättande journalist totalkraschat i kontakt med verkligheten, vet nog bara Osini. Alla vi andra har för länge sedan givit upp

-Sverige fortsätter att vara fantastiskt för vissa och en mardröm för andra. 2013 folkbokfördes 11 minderåriga som gifta. Ingen var pojke och samtliga (även ”partnern”) var nysvenskar.

-svensk televison på allvar vill få oss att tro att ”jihadkrigaren” och isisbödeln på hemmapermis för återhämtning i Sverige heter Adam.

-DO trots allt inte kommer att flytta ut från Torsgatan i Vasastan till det nya spännande Rinkeby, det blir för dyrt menar Kulturpolitruck Alice Bäääää. Det är med stor sannolikhet inte hyran den sagoläsande ministern menar utan försäkringspremierna för inventarier och personalens bilar.

-Di i torsdagens nummer snusförnuftigt och lite överlägset kritiserar DÖ eftersom den ”ger landet en unik situation där regeringen backas upp trots att den inte har majoritet” och ”oppositionen måste överbevisa sin existens då den avhänt sin möjlighet att fälla regeringen”. Det hedrar de delar ur det infantila mediemonopolets som visserligen sent omsider nu vågar tänka utanför åsiktkorridoren. Vilket år som helst kanske tidningen kan börja propagera för att alla väljarna skall respekteras…

-det är så olika det där med att ta ansvar. Om man är ett företag så är man alltid och oavsett ansvarig för miljögifter. Egna som andras. Är man kvinna och dessutom minister med rätt politisk uppfattning är man aldrig ansvarig ens för sina egna handlingar. Hur kriminella eller omoraliska dessa än må vara. I alla fall om Åsa Romson får bestämma. Och det får hon ju tack vare Alliansen.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar