Förövrigt noterar vi att

-EU:s Donald Tusk är kritisk till hur Angela Merkel och Tyskland hanterar gränskyddet. Vad skall han då tycka om att ”sockerbiten” Sverige och cirkusdirektör Löfvden nu inte ens låssas som om Sverige följer vare sig Dublin-fördraget eller Schengen? Vad våra grannländer tycker torde vara uppenbart efter att Danmark, som svar på svetsarens nödrop, sagt att ”alla länder väljer sin egen väg inom flykting- och utrikespolitiken och bör sålunda rimligtvis hantera konstekvenserna de egenhändigt skapat”.

-Uppsala och Umeå skall som ett led i antirassismen högtidlighålla Kristalnatten utan att nämna att judarna var målet för nazisternas attacker och givetvis utan att företrädare för judar får närvara. Detta som en protest mot SverigeDemokraterna. Det är som alla ledarskribenter sedan länge fastslagit att SD är, med 13% helt isolerade och utmobbade riksdagsrepresentanter, roten till allt ont i landet.

-det är skillnad på vad som är tidskritiskt och vad som är tidskritiskt. I alla fall om det gäller klimatet. En ”ny” studie som visar påverkan av den imaginära globala uppvärmningen har släppts av Klimat Centrat, en ”oberoende” USA-baserad forskninggrupp. Centrat har räknat på (inte om och inte heller varför i så fall) hur en 2 och 4 graders (Celsius) ökning skulle påverka jorden. En sådan ökning skulle ställa ”nästan alla ” större kustnära städer (givetvis illustrerat med trickfoton på storstäder som London och Sidney) om inte under vatten så i alla fall nästan. Ben Strauss, ordförande och ytterst ansvarig för rapporten, menar att det inte finns tid för en peer review (dvs att låta oberoende forskare gå igenom bevis och slutsatser för att verifiera, kritisera och kommentera) då det är ”oerhört viktigt” att deltagarna i COP21 (den 21:a globala klimatkonferensen denna gång i Paris) får tillgång till rapporten innan 30:e November. Detta för att en global översvämning enligt samma rapport kan nå sitt max redan om 2000 år.

-Hassans radioscketch om EU:s öppna gränser, där frågan om sannolikheten av att 10.000 ”tyska läderbögar” skulle kunna välla in över gränsen, inte känns lika rolig i dag…

-Ashton Carter, USA:s Defence secretary gick ut med sitt hittils starkaste angrepp på Putin och Rysslands agressiva utrikespolitik. Ashton, som talade på Regan National Defence Forum i Kalifornia sa att ”till sjöss, i luften och i cyberspace flyttar nu ryssarna fram sina positioner”. I talet kritiserade och varnade han för att ”Rysslands kärnvapenupprustning provocerar väst”, ”kriget och annekteringen i Ukraina”, ”inblandningen i Syrien” och ”hotet mot baltikum”. Det har hänt en del sedan Stridshingsten i en tv-intrevju för några år sedan la huvudet på sne och lite överlägset som svar på tal till de som varnade för Sveriges avrustning sa: ”allvarligt talat, ett försvar mot vad då”….  

-det vore rimligt om alla Riksdagens miljömarxister och de som sympatiserar med partiets förslag (Alliansen och Löfvdens cirkus inräknat) mangrant ställde upp och erbjöd mat och husrum mot 2000 pix (före skatt?) i månaden per ”flykting”. Allt annat vore per definition rassism.

-Riksfjollan Gradell, som svar på att 20% sympatiserade med SD, i ett upprört inlägg i Expressen i sommras idiotförklarade allt och alla från sitt vackra, lugna och mycket rymliga extraboende i skärgården. Appropå möjligheten att nu ”öppna sitt hjärta” och få 2000 pix per utländsk homofobisk näsa man väljer att hysa under sitt tak.

-Riksekonomen Schyffert, som likt Himmler älskar sin Porsche, tidigare avfärdade kostnaden för massinvandringen med att det inte skulle vara mer än vad svensson lägger på Thailandssemestrern ännu inte kommenterat Maggans tal om tak på nyanlända eller att hennes budget sprack redan efter 1 månad (på grund av galloperade kostanader för sagda kulturberikning). Kanske Capricosa-Schyfferts lösning i nuläget är att svensson avstår från 2 Thailandsresor om året….

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar