Förövrigt noterar vi att

-cirkusdirektör Löfvden menar att Mehmet Kaplan på egen begäran avgick på grund av ”allt för stor medial uppmärksamhet” och att han givetvis hade kunnat få vara kvar på posten som bostadsminister. Cirkusdirektören delar med andra ord sin bostadsministers syn på armenier, judar, kvinnor och svenskar.

-DN, SvD, Aftonflamman, SvT och den där tidningen som tid till annan har svarta framsidor och inte alltid far med osanning, med emfas hävdar att det minsann inte mörkar nyheter som inte passar in. Som bevis går drevet igår och idag ut och publicerar Kaplans sedan 2009 väl kända och tillika dokumenterade tillkortakommanden (eller där och då beskrivet som alternativa) uppfattning om tolerans, demokrati och kvinnors jämställdhet.

-1.000.000.000 quatro stagnionis med läsk, så mycket kostar årets oerhört lönsamma och helt nödvändiga massinvandring enligt Schyffert-metodiken. Enligt UNHCR (FN:s flyktingkommisariat ) kostar den samma mer än dubbelt så mycket som organisationen sa sig behöva och fick in av världens alla medlemsländer för att hjälpa människor på flykt. För Maggan ”tomma lador” Andersson kostar den 22 miljarder då ”Migration” redovisas separat avskiljt från posten ”jämställldhet och nyanländas etablering”. Den posten står för 57 miljarder. För skattebetalaren blir det i runda slängar 80.000.000.000 spänn, utöver sjukvårdens, skolans, socialtjänstens och ordningsmaktens merkostnader förstås.   

-Åsa ”Auschwitz” Romson, vår kanske vice statsminister, hävdar i DDR-TV:s bekväma morgonsoffa att 11:e september var en olycka. Hon kan eventuellt sent omsider anammat den störste talaren, snart nollhandikapparen och tillika USA:s genom tiderna smartaste presidents nyspråk för terrorattacker: ”Man-made-catastrophe”. Eller så kanske hon helt enkelt tror att det var en olycka på samma sätt som hon trodde att hon var vice statsminster, att målarfärgen var giftfri och att grön diesel innebar att den är miljövänlig.

-Mona sannolikt ser fram mot att lämna över stafettpinnen som regeringens specielle terroristsamordnare. Speciellt när NATO nu höjer beredskapen i Storbritannien då den varnar för att ISIS förberder en biologisk- och/eller kärnvapenattack. Det är inte säkert att Mi5 eller NATO:s säkerhetstjänst skulle (på samma sätt som belgiskt och fransk polis) ignorera eventuella gärningsmäns (för att använda Wolodarskis pressetiska regler och definitioner) ”anknytning” till Sverige, om det skulle visa sig att de inte bara åtnjutit fristad utan också erhållit medborgarskap och ett antal nya fräscha svenska pass inför attacken.

-BoE menar i rapport att ett BREXIT skulle krympa den brittiska ekonomin med cirka 6% redan 2030. Det är samma BoE som 14 månader innan finanskrisen slog till, tyckte att kravet på 6% för Tier 1 kapital hos brittiska banker var fullt tillräckligt.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar