Förövrigt noterar vi att

-den monokulturella välsignelsen från den muslimska massinvandringen visar sig inte bara i den svenska minoritetsregeringen, miljörörelsen, den svenska arbetarrörelsen, svenska kultursidor, dito högskolor, svenska badhus, toaletter på våra bibliotek, tyska och svenska allmänna samlingsplatser, utan även i Jeremy Corbyns marxistanstuckna brittiska labour party. Parlamentsledarmoten för Bradford West kritiseras för att hon fram till nu stött förslaget om att med brittiska skattepengar ”flytta tillbaka israel och israelerna till USA”. Bradford Wests MP är, för den oinvigde, sekreterare till Labours finanstalesman och lystrar till namnet Naz Sha. Frk Sha väljer att på offentliga bilder välja bort burkh.

-Pol Potts sista nu levande supporter i Sverige, Jan Myrdal, kräver att medias granskning av muslimpartiet de Gröna skall uppphöra. Riktigt på vilka grunder annat än ”för att det faller sig så” kan inte Vän Av Ordning hitta.

-Ny-nya Moderaterna, med Batra-Batra i spetsen, kräver en satsning på polisen som får den av Batra-Batra godkända vänsterextrema vårbudgetens satsning på u-landsbistånd att blekna. Arrogansen, som anger som anledning att de ”utanförskapsområden” (hon själv varit med att skapa) drabbas av djupt deprimerande saker så som mord och mordbränder”, kräver att polisen får nästan hälften av det Kräcklan Danielsson begärt i år redan 2020.

-Turkiets ambassad må vara förlåten när den kräver att TV-4 stoppar dokumentaren om landets massmord på armenier, kristna och greker under 1920-talet. Det kan inte vara lätt för en utlänning att förstå och se skillnad på statliga SvT (vars högste chef, då hon tillhör muslimpartiet De Gröna sannolikt av Turkiets ambassad, med fog kan klassas som medlöpare) och TV-4 som ägarmässigt är skild från staten. Detta då de båda kanalerna anställt till överväldigande del mp-anhängare och fram till nu haft identisk programtablå och politiskt agendasättande journalistik.

-den ständigt alerta och sanningsökande svenska pressen ännu 2016 inte kopplat ihop Fritjof Fridolins förståelse för att inte ta kvinnor i hand samt inrikesminster Yggemans saktfärdighet att som inrikesminister terrorlagstifta i linje med EU, med sina repektive medlemskap och djupa engagemang i föreningen Charta 2008. Den muslimska skattefinansierade föreningen, som förutom att delta i och sponsra ”ship to Gaza” samt staten Israels utplånanade, strävar också enligt stadgar efter att med alla till buds stående medel motarbeta all form av svensk politik mot terrorism med speciellt Säpos kartläggning av Hamas och andra judefientliga terrorgrupper. Att den agendasättande och övervägande till vänstern och på mp röstande journalistkåren ännu inte publicerat någon koppling skall nog bara ses som att de behöver mer tid. Kanske upp till 10 år?

-elaka tungor låter göra gällande att Åsa Romson, för att behålla ”gräsrötternas” och sponsorernas (kulturberikande turkiska intressens) gunst inför kommande partikongress, numera refererar till ”den slutgiltiga lösningen” så som ”den tragiska gasolyckan i Auschwitz”. Inte ens Obama-administrationen har kommit så långt i relativiseringsprocessen. Ännu.

-inte heller när hammarby med fans gästade idrottsparken i Norrköping dog fotbollen. Det var, för att använda vice statsministern och tillika bajjensupportern Romsons voklabulär, en publikolycka som lede till att säkerhetsvakter och funktionärer fick flaskor och käppar i huvudet (när brajjen fick en straff emot sig, varpå matchen avbröts i 15 minuter). Om Åsa skulle behöva förtydliga sig, vilket hon slipper då vareken Cecilia Hagen eller någon från fotbollsförbundet verkar ha sett matchen, skulle hon med stor sannolikhet mena att det var en olycka för alla som sympatiserar med hammarbrajj. En olycka då dessa nu kanske skulle komma att stigmatiseras bara för att en del (typ alla hittills) isolerade matcher, helt utan koppling till söders bröder, spåra ur.  

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar