Förövrigt noterar vi att

-ett återinförande av värnplikten skall fylla hålen efter Alliansens målmedvetna nedmontering av Sveriges försvarsförmåga. Vän Av Ordning vill bara stilla travestera rikets förre regerinschef med att, inte lika drygt och överlägset, fråga alla svenska pojkar och föräldrar: försvar för vem och av vadå?

-det är skillnad på hatsajt och rikstäckande tidnining. Efter en sommar med organiserade gruppväldtäkter, islamistiskt urskilningslösa mordattacker och en havererad ekonomi till följd av den tänkande elitens propagerande av okontrollerad massinvandring till Europa, diskuterar kulturgiganten Cecilia Hagen och rättshaveristen tillika advokatsamfundets ordförande i Expressen hur samhället på bästa och enklaste sätt skall nå en slutgiltig lösning för de ”bruna råttor” som inte gillar det faststälda olika.

-lokalradion i Perth efterlyser våren och hävdar att det aldrig varit kallare sedan mätningar infördes. Det blir, som alla vet, kallare för att det blir varmare. Globalt. Det har ju storheter som Obama och FN slagit fast.

-det våldsvänstervurmande miljöpartiorganet Metro hövdar att var 10e elev inte har gymnasiekompetens utan att fråga Fritjof Fridolin hur många dagar det går på hans 100 dagar. Det kallas för agendasättande journalistik i det nya spännande Sverige.

-Migrationsverkets chef checkar ut med orden ”det är aldrig rätt tid att sluta” innan hans vandel fullt ut krockar med verkligheten. Skattebetalaren, som får leva med konsekvenserna och i verkligheten, kan bara hålla med och konstatera att sagda person aldrig via anställning borde ha givits möjligheten att sluta.

-Hillary enligt en enig press och åsiktselit är rätt person för presidentposten inte bara för att hon är kvinna utan också för att det är ”nästa steg” för en utrikesminister och Clinton. Med eller utan ett politiskt program och oavsett mental hälsa.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar