Förövrigt noterar vi att

-det är skillnad på ”fastställd vetenskap” och ”fastställd vetenskap” (settled science) för den ständigt sanningssökande fejkfria propagandapamfletten Aftonbladet. Global warming är fakta för Aftonflamman om 97 procent av forskare ur ett begränsat urval av global warming-förespråkare påstår att global warming existerar. Däremot är det helt ovetenskapligt att påstå att Aftonbladet med Kulturpolitruk och Röda armé-kramare Åsa Lindeborg i spetsen är påverkansagenter (och nyttiga idioter) för Ryssland eller Sovjetkommunismen om 100 procent av ett begränsat urval forskare (vid Uppsala Universitet) vidimerar forskaren Martin Kraghs forskningsrapport ”Ryska påverkansopertaioner i Sverige via svensk media”.

-DN Kultur rycker ut till försvar av Sverigebilden och implicit nationalismen när den menar att ”Trumps och Fox News svartmålning av Sverige ingår i en propagandakampanj som har rötter i kalla kriget”. Vilka kampanjer DN:s svartmålning av USA och Trump tillhör och om de också kan spåras till det kalla kriget (gissningsvis då ”den andra sidan”) framgår dock inte av krönikan. 

-det är så olika det där med självbilder. DN:s lydiga propagandist Carl Marklund frågar retoriskt om Fox News (och samtliga svenska tidningars, The Daily Telegraphs och The Washington Posts) bild från måndagens upplopp i Västerort ger en riktig (fejkfri?) bild av Sverige. En fråga som Carl Marklund och nuvarande kränkta nationalistvurmare givetvis aldrig kontemplerat avseende den bild DN med herr Marklund i spetsen ville förmedla av USA när de gottade sig åt upploppen i Ferguson eller intervjuar en ”helt vanlig Trumpanhängare”. 

-det inom ”polite society” i Sverige är viktigare att leta faktafel i Donald Trumps påstående om läget i Sverige än det är att leta faktafel i vår svenska statsministers, socialministerns, skolministerns, inrikes- och polisministerns, finansministerns samt försvarsministerns påståenden om läget i Sverige.   

-S&P noterade ”all time high”. Trots att Trump och hans administration bara lyckats med att misslyckas enligt den ständigt sanningssökande och neutrala pressen.

-i stort sett hela Ryska Norra Flottans ytförmåga kommer att vara grupperad i Östersjön från Juli månad. Officiellt för att paradera. Det är i sammanhanget en himla tur att den Svenska Flottan inte ägnar sig åt sådant nationalistiskt skryt (att paradera eller utgruppera) i Östersjön. De hade annars kunnat bli ont om plats för våra 12 kustkorvetter (31:a Korvett-divisionen i Karlskrona och 41:a i Berga) med understöds- och underhållsfartyg på Östersjöns ynka 413.000 kvadratkilometer yta.

-då verklighetens offensiv snabbt rullar upp åsiktskorridårens försvarslinjer i Sverige efter Rinkebyintifadan kraftsamlas försvaret av Sverigebilden kring sanningen om den faktiska brottsligheten. I det officiella sanningsälskande Sverige är det faställt via sanktionerade mediaplattformar (Stats-TV och Expressen) att brottsligheten minskar. Att den samtidigt ökar (enligt BRÅ) beror enligt sanktionerade brottsexperter på en ökad anmälningsfrekvens som i kombination med en (enligt polisens och åklagarämbetets egen utsago) kraftig minskad handläggning och uppklarningsprocent de facto innebär att Sverige är assäkert. Att dra en annan slutsats är högernationalistiskt Sverigehat i syfte att smutsa ned den sanna Sverigebilden. 

 
-den ständigt sanningssökande och faktagranskande pressen ”vet” att ny-nya moderaterna rasar i opinionsundersökningarna på grund av sina ”SD-utspel”.Varför SD samtidigt ökar och sossarna, visserligen på marginalen, minskar lämnas därhän. Inte heller verkar Muslimpartiet de Grönas halvering, vilket om siffrorna står sig innebär att de åker ur Riksdagen och tillsammans med sossarna ur Rosenbad, vara av minsta intresse.  
 

-det är skillnad på kompetensregn och kompetensregn. Australien är det populäraste landet för dollarmiljonärer att migrera till, hävdar New World Wealth. Enligt den svindyra rapporten ökade migrationen globalt bland miljonärer under 2016 jämfört med 2015 (82.000 mot 63.000). 11.000 miljonärer valde 2016 Australien före traditionella destinationer som USA (10.000) och Storbritannien (3.000).Det som lockar med Australien var tydligen ett väl fungerade sjukvårdssystem, hög säkerhet och närheten till den asiatiska marknaden. Data för Den Humana Stormakten Sverige saknas varför den, Maggot, DN och Carl Bildt får trösta sig med att Sverige under 2015/2016 också hade ett inflöde av migranter. Ett inflöde som vida översteg (lite oklart då vi inte räknar eller kontrollerar antal, ålder, vem eller varifrån) de 60 till 80.000 dollarmiljonärer NWW anger. Då det är rimligt att tro att trenden för respektive land kommer att fortsätta – eftersom våra nyanlända pekade på i stort sett samma faktorer (byt ut Asien mot sagda nyanländas hemland och lägg till evighetsförsörjning) som de som valde Australien, men ”våra” migranter är högskolestuderande raketforskande läkare och inte arbetsskygga miljonärer – får vi ”på sikt” se vem som skrattar sist och bäst!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar