Förövrigt noterar vi att

-svensk propagandapress är förvånansvärt (not) tyst och indignationsfri när vänsterextremisten, terrorkramaren och Labours partiledare, Jeremy Corbyn, försöker ta politiska poäng på morden i Manchester. Corbyn skyller dådet på ”Storbritanniens och västvärldens krig mot tredje världen”. Enligt Corbyn fick väst genom sitt orättfärdiga krig mot islam vad det förtjänade (genom Manchestermassakern). Förmodligen har den ständigt sanningssökande objektiva och agendasättande svenska pressen fullt upp med att översätta amerikanska hatartiklar om Trump.

-Labour, efter Manchesterattentattet och Jeremy Corbyns icke avståndstagande från militant islamism, minskat gapet till Tories i den senaste opinionsundersökningen. Något som, om det inte vore så himla politiskt inkorrekt, borde oroa alla tänkande människor i alla europeiska länder med en stor muslimsk nyinvandrad befolkning…

-tidningar och tv-soffor återigen fylls av krönikörer och ”experter” som rasar över att ”vanliga” muslimer alltid får lida varje gång en vanlig muslim mördar och lemlästar icke-muslimer (icke-muslimer som enligt samma experter, krönikörer samt rätt-trogna, tydligen inte lider när de mördas och vars anhöriga självfallet inte vare sig lider eller medialt existerar). De (experter och krönikörer) har dessutom, förutom mantrat de lärt sig sedan 11:e September 2001 (att vi inte ska dra alla muslimer över en kam), också det gemensamt att det inte är muslimer eller kan något om islam.

-Katolska kyrkan i Västerås, efter Manchestermassakern, attackerats med islamistiskt klotter. Föga överraskande lyser svenska muslimer och de svenska godhetsknarkarna med sin frånvaro. Inga avståndstagande, Inga Facebookgrupper, handhjärtan eller kärleksbombningar från åsiktseliten denna gång. I det Nya Spännande Sverige är det en himmelsk skillnad på en moské som eldhärjas på grund av att församlingen med imamen i spetsen tjuvkopplar el och ”spontana konstverk utförd av utåtriktad ungdom, tillika aktivister, i offentlig miljö”. 

-det i ljuset av Manchestermassakern kan vara på sin plats att påminna om de krafttag vår egen Inrikesminister, Yggeman, lovade efter Drottninggatanmassakern: Yggemans och Cirkusdirektörens krafttag innebar de facto att tulltjänsten drogs in på valda platser, att gränskontroller fortfarande är en utopi, att polisen fortfarande är underbetald och att Migrantionsverket fortsätter bevilja uppehållstillstånd enligt tidigare. Det, och att de cirka 80.000 utvisningsärenden vi har om året, fortsätter att leva på, och bland oss andra i Sverige skall enligt den dynamiska duon garantera våra barns säkra promenader på svenska gator och torg. Alltid oavsett.

-Mark Zuckerberg äntligen fått sin examen från Harvard. Det tog 12 år, kanske en hemlig summa pengar under bordet, lite officiellt Trumphat och en vilja från elitskolan att få associeras med Facebook. Några prov och uppsatser som vanliga människor måste klara av för att examineras behövdes inte i detta speciella fall. Är man en ”hipp” miljardär och uttalad bidragsgivare till Clinton kan man alltid få specialbehandling. För de fina och goda människorna i USA (läs det Demokratiska partiet med entourage) är alla människor lika värda enligt den gamla Jim Crow-principen.

-i alla fall Vän Av Ordning får lätta kräkattacker när regeringspartiet, Muslimpartiet De Gröna, på sin partikongress genom sitt nya språkrör Isabella Lövin, skamlöst associerar sig själv och sitt judehatande parti med förintelseöverlevaren (och juden) Emerich Roth och kallar SverigeDemokraterna för ”Ondskan” och miljömarxisterna för ”kärleken” . Emerich far som bekant land och rike kring (muslimtäta skolor undantagna) med sin livshistoria där han refererar till just nazismen så som ”Ondskan”. och livet som ”kärleken”.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar