Förövrigt noterar vi att

-det är så olika det där med vad som är commes il faut i Statstelevision och monoplmedia. Att låta partiledare med ”avskyvärd människosyn” få tala fritt även under en intervju är tveksamt eftersom just dessa utpekade inte delar värdegrunden (för att citera chefer på SvT). Att låta medarbetare som våldtar lite då och då, utan kontroll under drogrus fritt få härja i studio och på redaktioner utan åtgärd från högre chef och in i det längsta hållas om ryggen är däremot rätt och riktigt eftersom dessa inte bara delar värdegrunden utan har en fantastisk fin människosyn. På Våldtäktsflamman, SvD och Sverige Radio är alla människors lika rätt alltid underordnad vissa (utvalda) människors självklara rätt.

-svensk skola aldrig varit bättre, menar skolminister Fridolin som sin vana trogen enbart syns till om han kan göra sig bred och sola sig i påstådd framgång. Fritjof (som ännu inte haft synpunkter på våldtäkter, mörkläggning av våldtäkter, mord och misshandel inom sitt fögderi) hävdar tillsammans med sin handgångne man, Skolverkets Peter Eriksson, stolt att ”resten av världen kan inspireras av oss”. Detta efter att Svenska elever kom på tredje plats när det gäller kunskap i frågor som rör mänskliga rättigheter, jämlikhet och likhet inför lagen. Peter Fredriksson är lika nöjd som utbildningsministern: ”Det är i skolan vi lägger grunden för ett demokratiskt samhälle byggt på respekt för mänskliga rättigheter”. Att endast tjugoen länder deltog i undersökningen, bland andra Dominikanska republiken och Peru, och att länder som Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Kanada, USA, Australien och Japan inte deltog är sannolikt lika ointressant för den dynamiska duon som att alla undersökningar om elevens trygghet i den svenska skolan.

-Clitonanhängare och andra liberalknarkare på årsdagen av Trumps valseger samlades för att skrika ut sitt hat och monumentala besvikelse mot – himlen! Och så vill monopolmedia få oss mediakonsumenter att tro att det är Trumpanhängarna som är inavlade byfånar. jojo.

-DN hävdar att de spektakulära attackerna mot poliser fått (för?) mycket uppmärksamhet – trots att statistiken visar att våldet minskar. För Vän Av Ordning känns DN’s hänvisning (för påståendet om ett säkrare Sverige) till HR-analytiker(?) på polisen, Morgan Fredvi, och Brottsrelativiserande Rådet (Brås) hårt kritiserade rapporter och otillräckliga data som precis lika pålitliga som Rikspoliskatastrofen Eliassons alla löften om att 2017 är året ”han och polisen skall leverera”. Eller som DN:s famösa publicering och propagerande för falsariet ”Sandvikenrapporten”.

-indignationen och kravet på att Svenskt Näringslivs vd, Östling, måste avgå för att han följer lagen när han skatteplanerar är lika högljud från statsregimens nomenklautura som den är frånvarande avseende Maggot Wahlströms vara eller icke vara efter att hon nolltaxerat några år i Bryssel. Också det enligt lagen.

-Robert Muellers sanningskommission fått stora bekymmer efter att den utfärdat åtal mot Trumps kampanjgeneral Paul Manaford. Manaford anklagas för att som lobbyist 2006 inte ha registrerat lobbyuppdrag från ”främmande makt” (något som är lag sedan 30-talet i syfte att tydliggöra för kongressen i vems intresse en lobbyist agerar för). Problem kan uppstå om Muellers syfte enbart är att kleta misstankar på Donald Trump och valkampanjen 2016 eftersom Clintons kampanjgeneral under 2016, John Podesta råkar var djupt engagerad i The Podesta Group. En lobbyist som först i dagarna (efter att grundarna avgått och polisanmälan mot Manaford offentliggjorts) hos relevanta myndigheter antedaterar och registrerar en rad uppdrag den åtagit sig för främmande makt (med Uranförsäljningen till Ryssland som den hittills mest uppmärksammade).

-Norra Storbritannien fick snö och minusgrader i dagarna efter en ovanligt varm oktober. Säker beroende på att Trump sa upp Parisackordet.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar