Förövrigt noterar vi att

-Sverige Kulturministerium under Alice Bäääh Kukhke, som efter att  i juli öronmärkt 700 miljoner kronor (vilka den dåvarande Inrikesminster Yggeman tilldelat polisen) för att skydda propaganda- och kultureliten, beordrat Foi (Försvarets Forskningsanstalt) att kartlägga hotet mot sagda elit från ”det vita hatet”. Denna gång från nätet. Foi:s ansatts efter inriktning från uppdragsgivaren var att ”det är en form av hat att uttrycka oro eller rädsla (för samhällsutvecklingen) i kommentarer på Internet”. Foi har sedan med den hypotesen som sanning kunnat koppla oro och rädsla för att Sverige är på väg åt fel håll till ”det vita hatet”. När den kopplingen väl var gjord var det enkelt (och logiskt) att likställa känslouttryck om oro och rädsla med rena dödshot och hat. Något som enligt 4 kap. 5§ Brottsbalken (även om den hotade inte faktiskt känner fruktan) kan leda till böter eller fängelse om ”hotet är av sådan art att man normalt skulle känna fruktan”. Vem ”man” i så fall skulle kunna vara överlåter Vän Av Ordning åt läsaren att avgöra. Däremot kan samme Vän Av Ordning svara på den från media inte ställda frågan – varför Kulturdepartementet skulle anse sig behöva ta ordningsmakt, underrättelsetjänst och Generaldirektör Jan-Olof Linds rymliga samvete i anspråk denna gång? Sannolikt för att det är val snart och att verkligheten trots total mobilisering från kultur-, åsikts, stats- forskar- och propagandaelit vägrar att gå i takt med ”Sanningen”.

-Göteborg under ett par dagar inte upplevde skjutningar, rån, våldtäkter och tiggeri. Allt som behövdes för att få ”ordning och reda” på Sveriges baksida var att Sveriges Sämsta Regering Genom Tiderna valde att låta staden vara värd för EU:s toppmöte under helgen.

-det i skrivande stund är okänt om Rikspoliskatastrofen Daniel Eliasson även denna gång kommer att blåsa de till Göteborg utkommenderade poliserna på sin övertid. Den minnesgode vet att han framgångsrikt blåste de polismän som anmälde sig till att under mediala hyllningar slå ned dödsnazisternas lagliga marsch vid bokmässan i samma stad. Just dessa slapp enligt uppgift övertid och traktamente på det att budgeten inte spräcktes. Och sedan finns de folk som inte fattar varför  Eliasson sitter kvar i orubbat bo, eller att poliser hoppar strömhopp till andra yrken.

-när FÖNVA-mannen inte trodde att Våldtäktsflamman kunde bli en större parodi på sig själv eller än mer cementera sin position som templet för hyckleri och monumental dumhet lyckas den, med helgens artikel om att ”Franken-skandalen sätter fokus på president Trump”. Tidningen som under ett decennium på sin redaktion odlat en manschauvinistisk våldtäkts- och drogkultur samt praktiserande prostitution vid tjänstetillsättning citerar den korruptionsanklagade Hillary vars innersta krets med hennes goda minne var helst de verkat under 3 decennier ägnat sig åt samma våldtäkts- och drogkultur samt praktiserande prostitution vid tjänstetillsättning som flamman, när hon kritiserar Trump för att han kritiserar den demokratiske kongressledarmoten AL Franken (för dennes av honom själv efter vittnesmål och bilder erkända sextrakasserier och översitter) med att han (Trump) minsann av henne är anklagad för att ha tittat otillbörligt på kvinnor.

-de ständigt nyare moderaternas gamle nya partiledare Ulf Hjalmar Kristersson uttrycker viss förståelse för att ”många kan känna sig lurade” när pensionsåldern måste höjas (till 70). Varför pensionsåldern måste höjas i kombinationen med att skattetrycket når nya rekordnivåer samtidigt som polis, skola, försvar, äldrevård, psyk- och sjukvård läggs ned efter 12 år (varav 8 i absolut kontroll) med ny-nytt moderat ledarskap (ett ledarskap han i all väsentlighet varit högst delaktig i) hade den ”skicklige kommunikatören” inte lust att delge menigheten. De lurade och eventuella undrande får i frånvaro av svar söka tröst i att Ulf Hjalmar, med deras benägna bistånd vid valurnorna, i alla fall till kommande generationer kan erbjuda Den Humana Stormakten Sverige. Ett samhällsbygge där inga offer eller lidande från ursprungsbefolkningen anses vara för stort.

-EU.s delegater chockas över att Storbritannien överväger att eventuellt rösta med den polskledda koalition som vill förhindra reformer (fördyringar och ökade miljökrav för kolindustrin) avseende ETS (Emission Trading System) om EU:s Brexit-represententer menar allvar med att Storbritannien kan uteslutas ur ETS om landet inte utan vidare ”tjafs” accepterar  bötesbeloppet för utträde efter att det brittiska folket valde fel. Kan det vara så att uttrycket ”svinhugg går igen” inte finns på kanslifranska?

-det, efter statskuppen i Zimbabwe är högst osannolikt att den ständigt sanningssökande helt objektivt SD-hatande pressen eller den statskontrollerade regimtrogna public choise kommer att uppmärksamma den svenska socialdemokratins gullande med Robert Mugabe – det var ju så länge sedan. Dessutom är den (pressen och public Choise) fullt upptagen med ett annat socialdemokratiskt partis unkna historia. Det är ju val snart.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar