Förövrigt noterar vi att

-ingen ständigt sanningssökande helt objektivt SD-hatande journalist, så här några dagar efter att tre ”personer” gripits för brandattacken mot synagogan i Göteborg, kommit på tanken att fråga Stridshingsten om det var dessa personer han avsåg med sitt ”tack för att ni valde Sverige” (Almedalen 2014). Inte heller har någon efter attacken i Göteborg sökt upp skattefrälset, tillika stand-in-excellensen Carl Bildt och frågat vem utav honom och Donald Trump som egentligen rökt på (den minnesgode vet att skaparen av Den Humanitära Stormakten Sverige föraktfullt avfärdade Trump som drogmissbrukare när denne ifrågasatte Den Humana Stormaktens förmåga att integrera islamister i ett västerländskt samhälle). Ett kort och selektivt minne är en förutsättning för att göra karriär inom den ständigt sanningssökande helt objektivt SD- och Trump-hatande svenska pressen.

-Sveriges Genom Tiderna Sämsta Statsminister i Sveriges Genom Tiderna Mest Pro-Muslimska Regering lovar, först efter att de massinvandrande bidragssökarna från mellanöstern uppmanat till pogomer över landet, att Europas genom Tiderna Sämsta Skola skall ”utbilda mer, informera mer och göra allt för att judar ska känna sig trygga och välkomna i Sverige”. Längre sträckte sig inte Stefan Lövdens krafttag. Det är ju val snart och den svenske juden är sannolikt bara en mandatperiod från att göra ingermanlännigen sällskap i det kollektiva och officiella svenska medvetandet. För att inte tala om röstlängden…

-judar i Sverige får trösta sig med att Stefan Lövdens Sverige inte bygger murar för att hindra just dem att fly till Israel. Värre är det för övriga svenskar då Stefans och Maggans Sverige gör allt som står i dess makt för att stoppa pensionärer och andra att kunna få ut sin pension och lön utomlands.

-det i det officiella Sverige är lika självklart att Synagogan i Göteborg inte brandbombades av muslimer bara för att de som brandbombade var muslimer, som att de flyktingförlängningar och moskéer som eldhärjas på grund av handhavande fel från de boende och besökande inte brunnit ned på grund av de boendes och besökandes handhavande så länge Jimmie Åkesson och hans parti finns i Riksdagen. Det har Våldtäktsbladets överkommissarier lillefar Anders Lindberg fastställt, och då är det så. Lögnen Framför Allt!

-det i det officiella Sverige är lika självklart att alla muslimer i Sverige, trots ett uttalat judehat, är toleranta och moderata som att alla SverigeDemokrater är judehatare trots att partiet officiellt värnar tolerans och alla svenska medborgares lika rätt inför lagen. Det har Våldtäktsbladets överkommissarier lillefar Anders Lindberg fastställt, och då är det så. Mot Folket och Fosterlandet!

-det i det officiella Sverige är lika självklart att Maggot Wahlströms och Sveriges Radio’s ständiga antisemitiska uttalande inte har något med judehat och dito förföljelser i Sverige att göra som att kritiker av en okontrollerad massinvandring (av främst islamister) alltid är judehatare och ytterst ansvariga för judeförföljelser. Det har Våldtäktsbladets lillefar Anders Lindberg fastställt , och då är det så. Med Den Humanitära Stormakten Sverige i Tiden!

-det i det officiella Sverige är lika självklart att varken Migrationsverket eller polisen anser att det är deras sak att utreda handeln och ett systematiskt bedrägeri med falska asylberättelser i Sverige, som att kritiker av den okontrollerade massinvandringen skall kunna lagföras som ”näthatare”. Det har Våldtäktsbladet lillefar Anders Lindeborg fastställt , och då är det så. Land skall med slagord byggas!

-Emma Lennartsson, som under uppmärksammade former fick sparken som Statsminister Lövdens statssekreterare så att Statsministern kunde få fortsätta att vara totalt okunnig även om den sedan länge nedtystade skandalen med Transportstyrelsens IT-säkerhet, fått nytt jobb. Hon blir ny ekonomidirektör i Region Uppsala. Hon får dessutom behålla den fallskärm på 1,3 miljoner spänn hon fick av partiets medlemmar då den obligatoriska (av Statsförvaltningen) frös inne eftersom hon officiellt entledigades på grund av oskicklighet och grov vårdslöshet. Sverige är fantastiskt och lönsamt för den som är Partiet trogen.

-Doug Jones valvinst i Alabama ger eko i världen då det var det första ”fyllnadsval” där Trumps kandidat förlorade. Nu var Republikanernas kandidat, Moore, en uttalad Trump-motsåndare. Men det får i detta fall inte komma emellan den ständigt sanningssökande helt objektivt Trump-hatande pressens skadeglädje. Stämmer inte sanningen överens med narrativet måste sanningen ändras. Det är sen gammalt.

-vi med säkerhet kan avfärda ryska hackers inblandning i delstatsvalet i Alabama. Doug Jones är Demokrat och vann därför helt rättvist, på egna meriter och utan någon hätsk och lögnaktig smutskastnings- och förtalskampanj. En Republikan är, som alla rättrogna vet, alltid skyldig till alla anklagelser även om motsatsen skulle vara bevisad. Av det följer att folket om de väljer en (Social) Demokrat aldrig inskränkt, intolerant, sexsitiskt eller okunnigt. Oavsett hur inskränkt, intolerant, sexsitiskt eller okunnigt de i andra sammanhang kan tänkas vara. Det är också sen gammalt.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar