Förövrigt noterar vi att

-nolltolerans mot knarkkonsumtion, våldtäkt och mobbing på jobbet, för Raul Grüntal, Schibstedts före detta Sverigechef (och blivande Mediachef med ansvar för Aftonbladet, SvD och norska Verdensgang), innebär att alla i ledande positioner på Våldtäksflamman och Schibsted sitter kvar. Tur att ingen inom den ständigt sanningssökande helt objektivt agendasättande mediamobben frågat aktieägare och styrelse i Schibstedt hur de ser på saken. Lojaliteten mot skrået är viktigare än något annat, varför ett drev är otänkbart..

-den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande pressen tillsammans med den oförvitliga helt oberoende specialkomissionen det Demokratiska partiet tillsatt, äntligen hittat bevis på att Putin och Ryssland försökt påverka det amerikanska valet. Säkra källor gör nämligen gällande att ”ryska intressen” spenderat upp till 100.000 dollar på Facebook-kampanjer under presidentvalet i USA. Det är samma val Hillary Clinton försökte vinna genom att spendera 250. Miljoner. Dollar. Tillsammans med ett oreserverat stöd från internationell och nationell media samt Tinseltown.

-Svenska (s)tatskyrkan, efter brandbombsattacken mot synagogan i Göteborg, den deklarerade intifadan i Malmö, överfallsgruppvåldtäkten i sagda framgångsaga och frikännandet av samtliga våldtäktsmän i Fittja (helt på grund av monumental, men troligtvis tidstypisk polisinkompetens) väljer att markera – mot sina egna medlemmar. Detta genom att köra över Lukasevangeliet och Frälsarens egna föräldrars slutledningsförmåga och trovärdighet genom att låta Jesus vara könsneutral. ”Vi ville inte könsbestämma det lilla barnet med en gång”, förklarar domprosten Susann Senter samtidigt som hon gömmer sin provokation och hädelse bakom Den Nya Spännande Kyrkans ”Likabehandlingsprogram”. Ett likabehandlingprogram Svenska (s)tatskyrkan aldrig skulle våga trycka upp i ansiktet på våra många nya spännande antisemitiska mordbrännare, överfallsvåldtäktsmän eller bokstavstroende mullor.

-inte ens den normalt balanserade brittiska The Daily Telegraph klarar av att förklara varför både Barclays och Shell ”tvingas” att göra avskrivningar i miljardklassen på något annat vis än att det är Donald Trumps fel. Eftersom USA:s stora skattereform, som sänker företagsbeskattningen från 35 till 21 procent är Donald Trumps stora reform är det för tidningens ekonomiska journalist  tydligen dåligt för de två brittiska ikonerna. Företagen själva ser dock positivt på att skatten sänks och hänvisar avskrivningarna ”tidigare komplexa upplägg”. Upplägg, gissar Vän Av ordning, som i all väsentlighet skapats för att minska effekten av tidigare amerikanska administrationers (läs Obama) skattelagar?

-Statstelevisionen hävdar att de redan 21:a December kartlagt alla ”årets dödskjutningar ”. Något som torde innebära att den allvetande agendasättande helt objektivt Trump-och SD-hatande nyhetskanalen vet att eldupphör numera råder (fram till nyår) i alla våra nuvarande socioekonomiskt utsatta områden tillika morgondagens framgångssagor. Det framgick inte heller denna gång om de 40 personer som under året skjutits ihjäl eller om de 135 personer som skadats i de totalt 306 skjutningarna i Sverige helt eller bara delvis beror på den ökade anmälningsfrekvensen. Mest beroende på att ingen frågat medias ofta anlitade ”expert” Jerzy ”mad professor” Sarnecki. Vad som dock var klart även för Alice Bääää Kuhkes propaganda kämpar var att antalet  skjutningar ”är mer än dubbelt så många som för bara fem år sedan”.

-om inte Judiska Rådet (som redan 1953 bildades av de mosaiska församlingarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping och har till syfte att möjliggöra ett judiskt liv i det lokala upptagningsområdet) mentalt klara av att se ”skriften på väggen” när ledande sossepotentater ganska omedelbart och väldigt officiellt efter brandbombsattacken mot en synagoga väljer att rasa mot Maggan ”Tomma lador” Anderssons uttalande om den misslyckade integrationen och massinvandringens kostnader, skall det inte helt uteslutas att det mosaiska inslaget i vårt samhälle återigen ”som får låter leda sig till slakt”. Även denna gång utan att rättskaffens folk kommer att lyfta ett finger.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar