Förövrigt noterar vi att

-om Dow Jones under fredagshandeln steg med 72 punkter (0.29%) för att stänga på 24,946.5, berodde det också på oro för Trumps ståltariffer? Eller var det för FBI:s näst högste chef inte fick sparken av Donald Trump (utan av FBI:s högste chef.), att en kvinna för första gången leder CIA eller att HIllary i Indien anklagade amerikas vita kvinnor för att rösta som sina Hillary-hatande män, mot sin inre övertygelse och bättre vetande? Endast Di:s rubriksättare och SEB:s superanalytiker vet.

-det nu riktas hård kritik mot Donald Trump för att FBI:s personalavdelning rekommenderat FBI:s ledning att sparka den sedan länge för oegentligheter (så som medialäckage, politiskt jäv, medveten lögn till kongressen samt oskicklighet i tjänsten) avstängde tidigare ställföreträdande FBI-chef Andrew McCabe. Kritiken kommer inte helt överraskande från Donald Trumps politiska motståndare, den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande mediakåren och (trumvirvell) Andrew McCabe. En gäng som fram till i dag med emfas hävdat att FBI visst har en egen integritet, söker sanningen och under inga som helst villkor skulle nedlåta sig att gå politikernas ärende.

-det för FÖNVA-mannen blir något av lytteskomik när Hanif Bali (M) av Bonnierägda DN beskylls för att ha kontakt med en ”högerexttrem sajt” (Nyheter Idag)  med tanke på att den Bonnierägda skandal- och hat-blaskan Expressen inte bara har kontakt utan ett kontrakt med våldsvänsterns självutnämnda sicherheistdienst, Expo.

-det för FÖNVA-mannen blir stor tragik när det ännu nyare Moderaterna kröker rygg inför DN:s och de socialdemokratiska utrikeministeriets drev mot Hanif Bali, moderat debattör. Ett ryggkrökande som sannolikt förebådar det DÖ 2.0 vi med stor säkerhet kommer att vakna upp till på måndagen den 10:e September 2018.

-allt som kommer från Norge inte är dödsnazistanstucket, tydligen. En som inte är det, trots att hon är blond och gift med en fastighetsmiljardär, är Gunhild Anker Stordalen. Gunhild är en enligt Wikipedia norsk läkare, filantrop och miljöaktivist som inte alls är populist bara för att hon kopplar ihop frågor rörande klimatförändringar, kvinnohälsa och djurskydd när hon drar land och rike runt i syfte att Rädda Världen (och samtidigt göra sig en rejäl hacka). Norges egen Brünnhilde är i dagarna, för den ständigt sanningssökande aktivistkramande pressen, högaktuell. Detta för att hon redan i juni i år kommer att genomföra sin hittills mest ambitiösa upplaga av EAT-forum, och det i Stockholm. Ett forum och en globalkampanj som enligt Veckans Affärer inte vore möjlig utan ”nytt stöd från den svenska regeringen”. Varför ytterligare (nytt) stöd behövs om EAT-forum är en sådan framgång och miljardärskan Stordalen är filantrop mer än bara till namnet, är oklart då Veckans Affärers Veronica Hörner Kloo inte ställer den frågan. Vare sig till Gunhild eller den svenska regeringen.

-om Angela Merkel, precis som Donald Trump fast ändå inte, blev vald till Rikskansler med minsta marginal var det trots eller tack vare rysk valpåverkan? Och ska ”vi” (det vill säga det fina hatet) därför uppmuntra den tyska administrationen att ta varje tillfälle i akt att ifrågasätta Merkels auktoritet?

-om Putin blev vald av fler än 70 procent ryssar är det då ett bevis på rysk eller amerikansk valpåverkan?

-det faktum att Det Muslimska Brödraskapet fick hålla morgonandakten i Sveriges Radios P1 (en andakt vars pièce de résistance var ett förkunnande ur Koranen och Sura 96:1-5 ) inte skall tas som intäkt för att Sverige smygislamiseras. Det finns nämligen inget smygande i Svenska Kyrkans och Antje Jacklens ointresse för kopters och nigerianska kristna skolflickors öden, vår ovalda primas ovillkorliga krav på att Sverige fortsätter med riktade uppehållstillstånd och medborgarskap till islamister, Ärkebiskopens valspråk, ämbetets officiella nedlåtande attityd gentemot bekännare av Jesus Kristus eller till den mosaiska tron i Den Humana Stormakten Sverige.

-Den Humana Stormakten anser att 19.780 kr i lön till den som får statligt subventionerat etableringsjobb är rätt nivå. Den Humana Stormakten anser också att 780 spänn mindre i månaden räcker gott åt soldater och sjömän i Försvarsmakten som ges möjligheten att dö för fosterlandet. ”Money talks and bullshit walks”.

-Maggot Wallström pratar ned propagandaministeriets upphetsade förväntansbild inför det (nära?) föreståndare Nordkorea-mötet, med kommentaren ”vi är inte naiva”. En kommentar som från politikerhåll inte hörts sedan tjästemanna-ansvaret försvann.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar