Förövrigt noterar vi att

  • Sverige Demokraterna inför valet till EU-parlamentets köttgrytor och precis som muslimpartiet med systerpartiet kommunisterna tidigt gjort, börjat darra på manschetten avseende kravet på utträde. Frågan Vän Av Ordning nu ställer sig är om de övriga partierna, med Överlöparna Liberalerna i spetsen, därför kommer att kräva att Sverige omedelbart lämnar EU – bara för att aldrig någonsin behöva tycka som SD?

  • Stefans lydiga lilla slampa, Annie Lööf(ven), låter folket under partiledardebatten veta att hon och Centermarxisterna minsann är ”kraftfulla, konstruktiva och en liberal opposition”. En liberal opposition ”som är en motor för att ge Sverige den liberala reformpolitik landet så väl behöver”. Något som enligt Annie skall förklara varför hon kraftfullt och i opposition likt en sköka, lagt sig på rygg för Sveriges nationalsocialistiska arbetarparti och dess stödpartier Muslimpartiet och kommunisterna.

  • ironin sannolikt helt gick förbi både Twitter och de journalister på Buzz Feed som fått sparken när Twitter via en algoritm blockerar ”näthatet” mot de friställda journalisterna. Journalisterna känner sig kränkta när de på Twitter möts mindre av handhjärtan och mer med en slogan de själva införde för några år sedan (då gruvarbetare i Östra USA fick sparken ) –sluta gnäll och lär er koda i stället.  Att Twitter skulle anställa de friställda journalisterna för att gräva i näthatet (mot dem själva) på Twitter och annorstädes föll just på att Twitter istället behärskar att koda.

  • enligt Brexit-hataren Maggot Wallström var Brexit ingen bra idé för engelsmännen. Det har blivit dyrt och skapat ett politiskt kaos vet madame. Att EU-politikerna genom att skapa snåriga regler för utträde i kombo med att stay-anhängarna i Parlamentet tagit varje tillfälle att obstruera valutslaget – är det som ytterst skapat problemet – är för Excellensen lika ointressant som att EU-avgiften för de kvarvarande medlemsländerna kraftigt ”måste” höjas för att kompensera inkomstbortfallet från UK.

  • när Trump är tydlig på Twitter är han för den ständigt sanningssökande helt objektivt Trump-hatande media mobben en idiot., När Maggot på twitter eller i långa intervjuer i all väsentlighet framstår som en idiot, är hon för den ständigt sanningssökande helt objektivt vänstervurmande mediamobben tydlig  

  • trots Trumps handelskrig och nedstängningen av staten skapade den privata sektorn i USA 213.000 nya jobb bara under Januari.  En siffra som slog ”experternas” förväntade 173.000 nya jobb. Kan det vara Obamas, Nancy Pelosi’s eller Kamala Harris förtjänst?

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar