Förövrigt noterar vi att

  • det går alldeles utmärkt att erhålla strafflindring i Den Humana Stormakten Sverige, om man hävdar att man inte känner till att de man gör är ett lagbrott. Det enda som krävs är att man inte är ursvensk eurokaukasier och inte snuvar staten på pengar. I dagarna strafflindare Tingsrätten en kvinna från Afghanistan eftersom hon enligt egen uppgift inte visste att systematisk misshandel av egna (och andras?) barn sedan 1966 är strängeligen förbjudet och rubriceras  som misshandel.    

  • Hillary har efter mycket självrannsakan kommit fram till att det sannolikt inte var hennes fel att hon förlorade presidentvalet hon var lovad att vinna av CNN och Barak. Hillary vet nu, efter att under 2 år trott att Putin stal Hillarys valseger, att förlusten helt berodde på att Trump snodde hennes slogan. En stöld som tydligen lämnade henne med som var så usel att hon förlorade valet.  

  • USA:s Demokrater lovar att de var en miss i korrläsningen som ledde till att Demokraternas mest lysande stjärna (Ocasio  Cortez) på sin hemsida hävdade att partiet i sin ”Nya Gröna Deal”  erbjöd lön till de som inte ville arbeta (unable and unwilling). Den Nya (korrlästa) Gröna Dealen innebär inte att arbetsskygga skall få betalt utan bara att USA:s kongress skall avskaffa fossila bränslen, flyg, försvar och gränskontroll samt införa  gratis universell sjukvård.  

  • sannolikheten för att Muellkommission skall ha något användbart för Trump-hatarna i Kongressen torde vara minimal om sagda hatare i kongressen känner sig manade att öppna 17 egna undersökningar om Trumps tillkortakommande – och det med fokus på deklarationer och inkomster.

  • för den som likt vän av ordning inte lider av TDS (Trump Derange Syndrome) kan kongressens övertygelse om att beviset för Presidentens tveksamma politiska vandel hittas i den förmögenhet han gjort sig  som fastighetsmagnat långt innan han gav sig in i politiken –  som lätt förvirrad. I alla fall om man som Vän Av Ordning beaktar att sagda kongress inte verkar vara det minsta intresserad av hur Nancy Pelosio lyckats skrapa ihop 60 miljoner dollar, Hillary och Bill Clinton cirka 250 miljoner dollar och galningen Maxine Waters cirka 2 miljoner dollar som statligt avlönande tjänstehönor. 

  • Trumps 10 procentiga  tullchock på 200 miljarder dollars årlig import från Kina har blivit precis så inflationsdrivande som alla ”experter” varnat för. Under förutsättning att en uppgång på 1,6 procent av konsumentprisindex  (januari) med en glödhet arbetsmarknad är det samma som en ekonomisk katastrof.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar