Förövrigt noterar vi att

  • svensken i dagarna äntligen fick svar på Östlings retoriska fråga ”vad i helvete ha får för” sina och övrigas skattekronor.  Maggot Wallström ger oss svaret genom att i ensamt majestät som enda västland fortsätta att med 7 miljarder spänn om året stöda den genomkorrupta jude-hatar-organisationen UNRWA.

  • den ständigt sanningssökande och enligt egen utsago moraliskt överlägsna Trump-hatande-media mobben – efter den kaliforniska kongressledamoten och ihärdiga Trump-hataren Eric Swalwells hån av att Trump spelade golf istället för att stoppa orkanen i Mexikanska golfen –  ännu inte klarat ut för menigheten om det är hudfärg eller typ av naturkatastrof som avgör huruvida USA:s president utan Erics kritik kan golfa eller inte under naturkatastrofer.

  • det är i princip samma miljömaffian som ofta och gärna vill låta göra gällande att oljebolagen i dag på något mystiskt sätt bromsar utvecklingen av alternativa energikällor så som vind-, våg- och vattenkraft som reflexmässigt avfärdar tanken om kärnkraft med att sovjetiskt 50-tals kunnande, teknik och säkerhetstänk på något mystiskt sätt även skulle gälla om vi byggde ut sagda teknik i dag.

  • mångfaldsvurmarna i Sverige i regel  är samma mobb som högljutt kräver likriktning av forskning och information.

  • Ygeman – som av Sveriges Genom Tiderna Sämsta Statsminister efter att ha sålt ut statshemligheter via Transportstyrelsen åter tagits till nåder –  menar i egenskap av energiansvarig att Pågen och Lindab som inte expandrar i Skåne (eftersom energiförsörjningen inte över tid kan garanteras) talar i nattmössan då Sverige i dagsläget har ett överskott på 15 TWH om året. Ett påstående som är sant så länge Ringhals inte stängs ned av Ygeman och kompani, vilket det gör enligt Ygeman och kompanis beslut senast 2020.

  • Annie Löfven, Centermarxisternas orädda ledare, går i Expressen ut och säger att ” C är berett att kompromissa om en ny flyktingpolitik”, varför Vän Av Ordning ställer sig frågan : hur då? Genom att övertrumfa Muslimpartiet de Galna med ännu mer öppna gränser av den okontrollerade massinvandringen? Eller kan det vara en begränsning av den okontrollerade massinvandringen som igenom en DÖJÖK-uppgörelse innebär att Centermarxisterna tillsammans med Muslimpartiet De Galna överträffar sig själva i antal som skall bussas, flygas och släpas in till Den Humana Stormakten Sveriges rykande (om än i antal minskande) köttgrytor?

  • ytterst få har ställt den mest avgörande frågan avseende förre FBI-chefens James Comey’s – om inte åtalbara så i alla fall klandervärda beteende – läckor av och ovarsamhet med hemligstämplat materiel, och den är i vilket syfte han bevisligen enligt riksåklagaren medvetet försökte svärta ned sittande president. Att anklaga Comey för högförräderi känns, mot bakgrund av vad alla nu vet mer relevant än att mot bakgrund av önsketänkande från Trumphatare kräva ståndrätt mot Trump.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar