Förövrigt noterar vi att

  • den gamle krokodilen Robert Mugabe gått ur tiden. Robert lyckades på 37 år totalt utplåna inte bara den vita populationen i Rhodesia/Zimbawe utan också de afrikanska stammar som inte föll honom på läppen. Detta samtidigt som Afrikas tidigare kornbod numera har ett jordbruk som ger en negativ avkastning. Som lök på laxen har landet, trots den aggressiva uppstickaren Venezuela, försvarat sin position som inflationsvärldsmästare och kan som inget annat afrikanska land stoltsera med de lägsta medellivslängden på kontinenten. Allt detta uppnådde Mugabe till ihärdigt jubel från samtliga västerländska partier – oavsett land och partityp.

  • de svenska nationalsocialisterna i Sveriges regering har större beröringsskräck med Jimmy Åkessons Sverige Demokrater och de som dristat sig till att figurerar i partiets närhet, än de hittills uppvisat för Robert Mugabes mordiska och vansinniga diktatur. Ingvar Carlson, Pierre Schori och helgonet Olof Palme är – trots att de ofta, gärna och obehindrat kramat, hyllat och solat sig i sagde massmördares glans – fortfarande uppburna statsmän som anses besitta gott omdöme.

  • Sveriges Genom Tiderna sämsta och sannolikt mest korrupta utrikesminister, Maggot Wallström, får fortsätta att helt oemotsagd kräkas ur sig plattityder och direkta vansinnigheter. Efter att (inför galgen?) aviserat sin avgång underlåter statstelevisionen att fråga Maggot hur hon kan ha bidragit till sitt påstående om att ”internationellt samarbete blivit allt svårare”.

  • det tyngsta beviset för att klimathysterikerna inte ens tar sig själva på allvar är de faktum att kärnkraften – som ingen ifrågasätter avseende effekten den kan producera – inte kan övervägas då vi i dag saknar en permanent lösning på att hantera strålningen över tid (typ 100 plus år) trots att alla hysteriker vet att vi – om vi inte gör något drastiskt åt energikonsumtionens utsläpp – bara har 10 år på oss att diametralt ändra vår energiförsörjning.

  • redan 1972, på FN:s konferens om mänsklig miljö (den så kallade Stockholmskonferensen) slog experterna fast att vi bara har 10 år på oss att ändra vårat beteenden, innan jorden går under!

  • då sanningen om den allmänna kommunala konkursen når ända in i etablissemanget och till åsiktskorridorens väktare torgför dessa i all hast den nya dolkstötslegenden – de rika kommunerna tar inte sitt ansvar för den statsorkestrerade massinvandringen, varför de kommuner som trodde på etablissemangets och åsiktskorridorens tvärsäkra sanning om den oerhört lönsamma massinvandringen, fick för många oerhört lönsamma massinvandrande högskolestuderande raketforskande syriska afghanskan ensamkommande vuxna barn.

  • svårt cancersjuka människor icke göre sig till besvär för miljön i Nationalsocialisternas Humana Miljövänliga och Feministiska Stormakt. Det fick en döende kvinna erfara när hon vill försöka dricka vatten via ett plastsugrör på ett av våra statligt kontrollerade fantastiska sjukhus. ”Icke!” sa en av Annika Strandhälls som sjukskötetska avlönad stolta mijöfurie. Kampen för våra barn-barn-barns överlevnad går alltid före en döende (förmodligen köttätande) äldre ursvensk.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar