Förövrigt noterar vi att

  • det är en händelse som ser ut som en tanke att vänsterpartiet (kommunisterna) och Nationalsocialisterna SAP – i feminismens namn – konsekvent mobbar ut de kvinnor inom respektive parti som aktivt arbetar mot hedersmord och i alla instanser( möjliga som omöjliga) – med hänvisning till EU:s och internationella regelverk –  motarbetar implementeringen av EU:s terrorlagstiftning och, när det gäller riksdagsröster i våra utanförskapsområden (tillika muslimska klan-samhällen) runt om i riket har cirka 80 procent av rösterna.
  • det för miljöhysterikern är lika viktigt att använda forskningsresultat och vetenskapsargument för att påvisa den ännu inte materialiserade globala uppvärmningens/klimatförändringens sannolika fara mänskligheten som det är att fullständigt naturligt att ignorera den samma avseende kärnkraftens förmåga att ersätta den globala energiförsörjningen och teknikens empiriskt bevisade säkerhet.

  • den neo-konservativa ”krigshetsaren” John Bolt bara behövde bli sparkad av Donald Trump (som Vita Husets säkerhetsexpert) för att helt plötsligt bli en sansad, progressiv för världsfreden helt avgörande röst, av exakt samma ylande ständigt Trump-hatande gäng.

  • det är en händelse som ser ut som en tanke att Riksgälden saknar 3 av 4:a toppchefer och i dagarna upplever en skenande personalomsättning samtidigt som det blir allmänt känt att hälften av Sveriges kommuner tekniskt är i konkurs på grund av att staten vältrat över massinvandringkostnaderna, Sverige är på väg in i lågkonjunktur utan att ha dragit fördel av de senaste årens global högkonjunktur, Konungariket Sverige aldrig lånat mer på så låga räntor som nu och investeringsbehovet inom vård, skola omsorg ökat massivt tack vare en decennielång politisk likriktning av åsikterna.

  • det blir lite lätt förvirrat för den som ännu inte lobotomerat sig att se logiken i att den åsiktkorridor som varnar för att ”mörka högerkrafter” medvetet (genom att rapportera om bilbränder, överfallsvåldtäkter, hedersmord och annat kulturberikande) solkar Sverigebilden, samtidigt i klimatkampens namn inte bara hyllar utan högljutt torgför professor Magnus Söderlunds försök att marknadsföra kannibalism och lika högljutt menar att en utvecklingsstörd och redan i unga år av sina föräldrar –  med amsagor om jordens nära förestående undergång – mentalt misshandlad tonåring utan fullgjord skolplikt har alla svar på hur världens alla miljarder människor skall ändra sina lv för att ”rädda” planeten.

  • Åhléns nuvarande reklamkampanj sannolikt inte har ett kommersiellt syfte. Genom att på affischer runt om i rikets huvudstad saluföra utomeuropeiska emanciperade kvinnor i käcka maskulina kläder, lyckas bolagets reklamfirma effektivt vända sig mot en konsumentgrupp som inte existerar i riket – alldeles oavsett hur stor andel av våra nyanlända som är kvinnor.

  • det inte är en händelse som ser ut som en tanke – utan sannolikt en medveten sådan från Vänsterpartiet (kommunisterna) – när Moskvas medlöpare, förklädd till partiledare,  motsätter sig en höjning av rikets försvarsanslag. Denna gång  – när hotbilden inte längre går att avfärdas-  med motivet att Sveriges kommuner behöver all hjälp dessa kan få. Om Vän av Ordning  bortser ifrån att kommunernas predikament i stort beror på Vänsterpartiet (kommunisternas) förda politik står försvaret för 1% av statsbudgeten och bidrag till kommunerna för 20%. Det som nu förespråkas av politiker utanför Moskvas påverkanssfär är en kostnadsökning av försvarsbudgeten med 0.5%.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar