Förövrigt noterar vi att

-om Du som skattesubjekt i Den Humana Stormakten Sverige inte förstod vad yttrycket ”fredsskadat” innebär skall Du av FÖNVA-mannen få ett talande exempel. Efter att statens lydiga desinformatörer inom media och på myndigheter först avfärdat faran med Corona för att sedan aktivt motarbetat risktänkande och framförhållning spelas nu ”rättvisekortet” ut för att slippa ta ansvar, och motivera lön och titel. Statsepidemologen Andres Tegnell retirerar nu efter alla huvudlösa och direkt skadliga felbedömningar han under 30 dagar lyckats kräka ur sig, bakom argumentet att isolering genom att jobba hemifrån inte är bra eftersom det är orättvist! Pandemier och statens nedmontering av sjukvården föredrages tydligen bäst om den delas av alla (utom då den uppburna politiska adeln, förstås, för dessa saknas inga sjuksängar).

-Statens lydiga hantlangare vet när makten kräver in sina tjänster. En av de mest rabiata förnekelserösterna under Coronavirusets explosionsartade expansion i Sverige har varit den firade forskaren Emma Frans. Emma har hånat alla oroliga , krävt konfiskering av utrustning som medborgare hamstrat samt avfärdat samtliga grannländers åtgärder om dessa inneburit isolering och stängda gränser. Som forskare på Karolinska vet sannolikt Emma att hon går andra ärenden än sanning och medicin, men inser samtidigt att 2017-års stora journalistpris i kategorin ”Årets röst” (för att hon så underhållande tagit striden mot faktaresistens), 2017-års titel ”Årets folkbildare” (Föreningen Vetenskap och Folkbildning) för att ”pedagogiskt och humoristiskt spridit kunskap om myter och missförstånd kring vetenskap” , utnämningen 2018 av Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering till Demokratiambassadör (för att ”främja och försvara demokratin” i Den Humana Stormakten Sverige) samt 2019-års nya inteckning i ”Årets Folkbildare” alltid kommer med ett pris. Ett pris Emma med all önskvärd tydlighet – under 30 dagar som skakade Sverige – visat att hon är bered att betala.

– Statens lydiga hantlangare verkligen vet när makten kräver in sina tjänster. Agnes Wold, som tid till annan hyllat Folkhälsomyndigheten för att den ”räddat Sverige” (så sent som den 5:e mars slog hon fast att vi var räddade) undan Coronasmittan genom sina icke-beslut borde veta vad hon twitrar och talar om. Redan 1995 publicerade hon en debattartikel – som bara behövde 2 års kompletteringar och granskningar för kunna tas på så stort allvar att den kunde debatteras – som vidlyftigt hävdade att kvinnor i världens mest jämlika land förfördelades i tillsättande av tjänster. Sedan dess har Agnes – framgångsrikt verkar det som – jobbat hårt för att kvinnor i allmänhet – och hon själv i synnerhet – skall kunna tillsättas utan bättre akademiska meriter än män…

-Statens lydiga hantlangare verkligen, verkligen vet när makten kräver in sina tjänster. Den firade propagandisten Helle Klein – som sedan början på 90-talet försörjt sig som Partiets taleskvinna (mellan 1991 och 95 smörjde hon sitt krås i SSU för att sedan förlänas politrukroller i först Örebro-kuriren, följt av Aftonbladet för att nu dra benen efter sig på Dagens Arbete och i valda framträdande i tv-soffor som expert i valfritt ämne) – förklara nu att media inte ska ”rapportera varje enskilt Corona-dödsfall”. Detta med motiveringen att ”vi aldrig gör det vid vanlig influensa” och en uppmaning om att inte skapa ”ännu mer panikstämning”.

-Stockholms sjukhus den 11:e mars slutar att testa människor som inte redan är sjuka i Coronaviruset, varför rapporterad tillväxttakt sannolikt kommer att avta.

-den gemensamma nämnaren med sanningen om att jorden på grund av den globala uppvärmningen gick under för 10 år sedan (och kommer så att göra varje decennium om vi inte slutar leva som vi gör), att våldet, morden, antalet våldtäkter och bombattacker ”går ned och ned och ned”, att Den Human Stormaktens skolbarn lär sig mer för varje ny mätning som görs, att Ryssland aldrig mer kommer att utgöra ett hot mot sina grannländer och att massinvandringen av bidragstagande unga våldsbenägna män ”på sikt” kommer att göra landet rikare och säkrare – är att alla dessa självklara sanningar fabricerats av samma sagesmän som nu lovar oss om att vår beredskap inför pandemin från Kina är så god att vi i princip inte behöver vidta en enda åtgärd.

-CNN:s Vita huset korrespondent Jim Acosta återigen hittat bevis för att Trump är en xenofobisk rasistiskt vit-makts-människa i presidentens uttalande om Coronaviruset. I kommentaren till att alla flyg från valda länder nekas landningsrätt i USA påpekade nämligen presidenten på att viruset kommit från ”utlandet”!

-den svenska medborgaren så här långt kan tacka sin lyckliga stjärna att vare sig Dan Eliasson (i egenskap av chef för MSB) eller Stefan Löven (i egenskap av landets orädda ledare) varit visuella eller verbala under de senaste corona-veckorna. Det vore att strö salt i de sår sagda titaners ledarskap och gärning åsamkat Sverige och svensken.

-Danmark och fler andra länder i Europa, kanske som svar på Dambergs och Den Humana Stormakten Sveriges letargi, stängt sina gränser för att minska smittspridningen av Corona-viruset. Det skall inte uteslutas att våra grannländer lärt sig ganska mycket om det svenska politiska ledarskapet efter de senaste decenniets folkvandringar och våldsvågor. Något som inte kan sägas om den svenska medborgaren.

-Den Humana Stormakten Sverige den 11:e mars – med 500 officiellt Corona smittade – har nära nog dubbelt så många Corona-smittade som nazister på våra gator och torg. Med en död i viruset från Kina, har Den Humana Stormakten oändligt många fler döda än vad viruset från Tyskland krävt, trots att media- och politikerelit sedan 2000 farit land, ledarsida och rike runt och som huvudlösa kycklingar skrikit om nazismen som det ultimata hotet mot samhället.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar