Förövrigt noterar vi att

-världen kanske skulle haft en större beredskap och större förmåga att gemensamt och rätt hantera den globala pandemin vi nu lider av, om sagda världsledare, ”influenser”, pk-elit, forskare och andra hang-a-rounds hade fokuserat på Global Pandemics istället för Global Warming. Den inte ännu lobotomerade vet att pandemier plågat världen under alla de decennier jorden inte gått under till följd av global warming.

-Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering, så sent som 2019, slopade den från 2009 införda planen om att kommuner och landsting – för att motverka pandemier – var skyldiga att bygga upp lager av ”förbrukningsmaterial”. Dessa lager skall istället – menar Socialdepartementet – byggas upp centralt i god tid innan en förväntad pandemi slår till. Allt för att – som Lena Hallengren stolt deklarerar på Regeringskansliets hemsida – ”vården och omsorgen ska funka, oavsett vem du är eller var i landet du bor”. En utfästelse Lena menar är ”min viktigaste uppgift de kommande åren” då det är en ”fråga om trygghet” eftersom det ”svenska folket förväntar sig vård och omsorg av den allra högsta kvaliteten”.

-Sveriges Genom Tiderna Sämsta regerings inrikesminister, Mikael Damberg, hävdar – med viss emfas – att det inte är EU som tvingar Den Humana Stormakten Sverige att stänga de gränser sagda regering så sent som i Söndags ansåg självklart att hålla öppna. Det var enligt Damberg ett eget noga genomtänkt beslut som som fick Sverige att 17 minuter efter EU:s beslut om inreseförbud annonsera att Den Humana Stormakten Sverige gör likadant.

-det är så olika det där. Att som Marcus Birro luncha med SD-politiker, anonymt bli #meetoo-ad som Benny Fredriksson eller som Östling ifrågasätta massinvandringen innebär i Den Humana Stormakten Sverige en omedelbar ostracering – i vissa fall med Seppuku som ända utvägen – och ett lika omedelbart avskiljande från uppdrag och jobb. Att som ansvarig politiker – med ett hånflin – sälja ut Svea Rikets militära- och civila beredskap innebär ett ständigt välkomnade i tv-soffan med en perpetuell månadslön från skattebetalaren, avlönade expertuppdrag inom försäkringsindustrin, ordförande poster och talarvode om minst 50.000 per gång.

-det verkligen är så olika det där med att tvingas göra avbön och ändå få sparken i Den Humana Stormakten Sverige. Sannolikheten att rasistkämpen och frilans”journalisten” Kristoffer Viita skiljs från sina uppdrag av DN, SvD , TT och SvT bara för att han hoppas att många gamla skall dö på grund av sagda stormakts inkompetens att hantera Corona-epidemin, är lika stor som att exhibitionisterna och massmordsapologeterna Rebecca och Fiona (två trallande jäntor som iklädda sovjetflagga och läderstövlar på Pridescenen hyllade odemokratiska åtgärder och politisk apartheid) inte skulle få välavlönade jobb på P3. Makten tar hand om de sina.

-de ansvariga inom den Humana Stormakten Sveriges sjukvård som nu – mot bakgrund av rikets resurser ställt mot bedömt pandemiutfall – pratar om att införa triage har sannolikt aldrig besökt en akut sedan politikerklassen införde den ”spännande” och okontrollerade massinvandringen av pensionsräddare till Sverige. Den upplyste vet att sagda räddare spontant och animerat redan då det begav sig introducerade en triage – låt vara en egen kulturberikande dito.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar