Förövrigt noterar vi att

-alla som tycker att Demokraternas (och våra egna miljömarxisters vilda planer för den delen) New Grean Deal är värd att stödja och prova borde i dagarna vara överlyckliga. Just nu har vi totalstopp i världen. Alla vi andra behöver inte längre fundera på vad slikt skulle kosta – det är bara att börja räkna.

-den statskontrollerade pressen och andra femte-kolonnare vill så smått få allmänheten att tro att Sverige (läs myndigheter och politiker) hanterat pandemin – relativt omvärlden – bra eftersom smittokurva verkar avta (ställt mot andra länder). Att vi på pandemigeneralen Tegnells order sedan förra veckan inte testar andra än redan sjuka är inget som menigheten skall bry sig om.

-lokaltrafiken drar ned på turer så att färre passagerare ändå lyckas trängas är ungefär lika förvånande som att trängselavgiften inte kan lyftas för att främja egen bilism in till huvudstaden och rikes skattegenerator.

-kritisera Den Humana Stormaktens myndigheter under pandemin är enligt sagda Stormakts lydiga lakejer tydligen på gränsen till landsförräderi och att bedriva politiks populism. Att hylla sosseregeringens insatser under pandemin och samtidigt skylla avsaknaden av beredskapslager på bolagshögerns vinstintressen (som partimedlemmen Magnus Manhammar i Expressen) är bara et inlägg i debatten.

-vårt östra grannland beslutat öppna sina försörjningsberedskapslager för att sjukvårdspersonal skall ha tillgång till rätt mängd utrustning. Något Sverige inte gjort. Sannolikt för att vi inte kan.

-uppskattningsvis 10 procent av Den Humanan Stormakten Sveriges befolkning. – det så kallade kompetensregnet – ännu inte förstått att landet drabbats av Coronapandemin. Bland alla eftersökta kvalitéer dessa av överhet och åsiktselit lovades besitta var språk (eller språkförståelse) uppenbarligen inte ett.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar