Förövrigt noterar vi att


– svenska tidningar var eniga när de utropade Obama till segrare i natten duell. CNN, som var på plats har rubriken ”Obama på frammarsch, Romney står stadigt”. Ingen poängterar att presidenten av moderatorn fick 10 minuter längre tid att lägga ut texten än sin motståndaren och att frågor från publiken hindrades.

– Syriens regim föreslår en tredagars vapenvila. Förmodligen för att kunna fylla upp am. och drivmedel till sina stridande förband.

– Putin låter meddela att landets säkerhetsstyrkor ”eliminerat 313 terrorister och arresterat 479 banditer” de senaste halvåret. Samtliga dödade hade enligt presidenten vägrat att ge sig. Putin låter hälsa att ”kampen går vidare”

– ryssland, lite i skymundan av nyhetsbevakningen ensidigt skrotar Nunn-Lugar-avtalet med USA. Avtalet som skrevs på under Bush (dä) 1991 reglerade kemiska och nukleära vapen mellan supermakterna. Det var kanske detta firma Obama/Clinton avsåg med sin ”reset”-kampanj då det begav sig.

– (AIHR) Afghanistans Oberoende Människorättsorganisation publicerar en larmrapport ingen i Sverige bryr sig om. Organisationen menar att hedersmord och våldtäkter ökat till en ny och skrämmande nivå de senaste sex månaderna. Organisationen hävdar vidare att 90% av de drabbade är kvinnor under 18 år och att förövarna undgår straff, Detta antingen via borgensåtagande eller att de uppehåller sig i Talibankontrollerade områden. Det blir nog skitbra när den siste NATO-soldaten lämnat landet.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar