Förövrigt noterar vi att


– indignationsmaffian mobiliserar efter Mustafas avgång. Sossarnas gratisätare nummer ett, Göran Gerider, lyckas i en förvirrad krönika nämna allt från katolska prästers sexmissbruk till polisens REVA-initiativ. Han lyckas helt utelämna  Mustafas facistoida och islamistiska livsåskådning . Tidningarna fylls av bilder på ”spontana” demonstrationer för Musafa. Eller är det så att de sk  mångkulturella nyanlända demonsterar för homofobi, kvinnoförnedring och antisemitism?

– det inte är av hänsyn till att underrättelserna i nuläget är knapphändiga som gör att president Obama inte vill kalla en terrorattack för en terrorattack. Den minnesgode vet att Obamas första kampanj till stor delk bygde på att idiotförklara GW Bush i allmänhet och ”war on terror” i synnerhet. Efter det var sko- och kalsongbombaren ”man made disasters” och attacken mot ambasaden i Libyen en olycklig händelse.  

– svensk media, till skillnad mot amerikansk underrättelsetjänst menar att” Bostonhändelsen” (för att använda den store oratorns egna ord) är inhemskt..Som sådan är den givetvis en kombo av den kristna högern, vapenlobbyn, antiabortrörelsen och vitmaktintressen. Lika själklart kommer iså fall Guillo och övriga i svensk media- och uppfostringsabtailung att skuldbelägga rergeringen, SD och alla vita medelålders skattebetalande män. Om det mot förmodan skulle kunna spåras till arabtalande delar av världen får givetvis amerikanerna skylla sig själva.

– rikspolisens egen utredning visar att det finns en stor intern kritik mot den högsta polisledning i Sverige. FÖNVA gissar att den är en västanfläkt mot synpunkterna från allmänheten.

– Storbritanninen präglades av massarbetslöshet, hopplöshet, drakonisk skattelagstiftning, mångårigt sossestyre, galloperande inflation, krympande produktion, fallande valuta, stigande statsskuld, militanta fackförbund, bränder och upplopp innan Maggie kom till makten. Ungefär som Grekland, nu. Det kan vara något att ha i minne när krönikör efter krönikör och demonstratnter födda på sent 80-tal pratar om den hårda politiken hon stod för. 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar