Förövrigt noterar vi att


– uppfostringsmedia lyckats missa de allvarligaste protesterna mot böneutrop från minareten i Fittja. De protester som talesmän för Sunni-muslimer står för. De menar med enfams att minareten inte kommer att förkunna profetens kärleksbudskap utan Shias förintelsekrig mot Sunni-muslimer.

– ObamaCare som enligt alla ”experter” i Sverige och det Demokratiska partiet i USA är ett måste för de amerikanska medborgarna, inte nödvändigtvis är ett lika stort ”måste” för kongressledarmöterna. De Demokratiska alltså. De jobbar, lite i skymundan, för att slippa omfattas av just den lagen.

– Det är så olika det där. Med vad som är viktig och oviktigt. Sveriges statsminister ville ha en veckas utredning på sig innan han kunde uttala sig om varför flygvapnet tog semester då ryskt bombflyg kränkte våra gränser. När Djurgårdens tränare och ordförande avgick behövdes knappt en timme innan sagde ledare kände sig föranlåten att hålla presskonferens och kräva krafttag.

– alla skyller på alla men ingen vill öka anslag eller ändra inriktning på krigsmakten efter den famösa flyincidenten vid Sveriges rikes gräns. Svenska försvarspolitiker manar istället  till diskussion och ”bedömning” av Rysslands avsikter och förmåga, i nutid som på sikt. Något ingen, vare sig i Sverige eller resten av världen behöver fundera på avseende svensk förmåga. Den är i paritet med Luxemburgs. Utan NATO stöd.

– Hammas inför militärtjänst på skolprogrammet i Palestina. ”det är roligt och viktigt att lära sig kasta handgranat, skjuta AK-47 och träna handgemäng för att bekämpa ockupanten” säger 17-åriga Izzadid Mohamed. Den svenska kultureliten med Janne Guillo i spetsen klappar inte nödvändigtvis händerna av förtjusning, men gläds nog åt att ”kampen går vidare”. 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar