Förövrigt noterar vi att

-Expressen, efter att ha citerat en ”undersökning” av gratispamfletten Metro, rasar mot näthatet, igen. Metro har nämligen lyckats hitta nedsättande, okunniga och i största allmänhet korkade uttalande om kvinnofotboll på Twitter. Om Vän Av Ordning förstår saken rätt är Twitter ett medium som kräver att läsaren på något vis anmäler sig till att bli en ”follower”. Ägnar sig Metro åt ”fildelningen” eller bara gammal klassisk ”avlyssning” för att skapa denna story.

-PK-maffian inte försitter en chans. Nu är det damfotbollslandslaget som inte är mångkulturellt nog för uppfostringseliten. Förståsigpåare jämför med herrlandslaget som får stå som förebild. FÖNVA vill i sammanhanget passa på att notera att damfotbollen även i andra avseenden skiljer sig från herrfotbollen. Den (damfotbollen alltså) är mer eller mindre fri från filmningar, slagsmål på och vid sidan av planen samt protester mot solklara domslut.

-Marcana-stadion överväger ett förbund för ”top-less” på läkaten under VM-slutspelet. i Brasilien. För att minska våldet…

-Expressens Mats Olsson är stolt över att Sveriges förbundskapten i fotboll (damernas) är kommunist. En tung krönikör på en av Sveriges största tidningar är alltså stolt över att landslaget leds av en människa som förordar massmord, miljöförstöring, slavarbete, angreppskrig , historieförfalskning, diktatur och allmän kulturskyming. Toppen.

-Kinas, för tillfället, bästa fotbollsklubb kommer att tvinga sina spelare genomgå en kurs i patriotism. Detta efter att landslaget ”förnedrat sig själv och nationen med att förlora mot Thailand (1-5).

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar