Förövrigt noterar vi att

-den siste idioten inte har fått publicera på DN. Pia Gripenberg går till storms över att Nordic Capital inte är villig att i detalj förklara sin verksamhet och sina investeringar, trots ”att skattepengar göder de skygga kapitalisterna konto i skatteparadis…” FÖNVA kan nästan garantera att Pia skulle få hur mycket information och detaljer som helst om hon bara satte in ett par miljoner spänn till Nordic Capital.

-det går fler än 1000 pojkar på varje 100-tal flickor i Asien (med Kina och Indien som outlayers). Något att tänka på i dessa folkvandringstider när västvärldens politiker, i feminismens namn, ser det som själklart att kvinnan ska få rätt till abort utan att konsultera läkare eller betala ur egen ficka för kalaset.

-Aftonflamma kämpar på med sina politiserade prioriteringar. De unga män som deltog på, för tidningen, fel sida i huliganuppgörelsen i Kärrtorp får inte epitetet ”aktivister” eller ”unga pojkar” i dagens nummer av” Aftonbladet Granskar”. Tidningen ger sig också på föräldrarna till de omhäktade ”nazisterna” som naturligtvis frågar sig ”vad just de gjort för fel” i sin uppfostran och att det hela ”givetvis kom som en chock”. Den 30-årige knivbeväpnade och för dråp anhållne ”aktivisten” från AFA:s militantare kärna behöver, likt mordbrännarna i Husby tidigare i år inte vare sig skylta med politisk hemvist eller sina föräldrars avståndstagande.

-det för uppfostringsmedia och åsikts kommissarierna givetvis är skillnad på populism och populism. Partier och politiker som oroas över att antalet utrikeskommande arbetsföra nyanlända inte nödvändigtvis dyker upp som skattebetalare i nationalräkenskaperna är naturligtvis bara populister. Partier och politiker som styr reporänta, bankregleringar, arbets- och bostadmarknad men ändå skyller budgetunderskott och ekonomiska kriser på banker och investerare är givetvis aktivister och jobbar för din skull…

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar