Förövrigt noterar vi att

-Jamaica hävdar att de är en av få favoriter till bob-guldet i Sochi.

-det är så orättvist det där, med att tvingas leva som man lär. Den gamla fack-bossen, revolutionären, gravt alkoholiserade och tämligen misslyckade vänsterpolitikern Arthur Scargill önskar nog att han varit svensk. Nu tvingas han löpa gatlopp i pressen (den engelska) för att försökt utnyttja Margaret Thatchers, av vänstern så hårt kritiserade, lag som möjliggjorde för hyresgäster att köpa ut sin egen bostad. Inte nog med att han ”sålde” sig ideologiskt – han försökte också få sina fackförbundsmedlemmarna att stå för fiolerna. Bättre lycka (med både transaktion, finansiering och media fokus) hade som bekant hans svenska själsfränder Stig Malm, Lars-Erik Lövdén, Laila Freivalds och feministikonen Gudrun Schyman.

-Miljömarxisterna med sin kritik av Reinfeldt under dagens partiledardebatt kommit en bra bit bort från det gamla slagorden ”Palme och Geijer-Nixons lakejer”.

-det tydligen krävs att gruppvåldtäkter sker utanför Sveriges gränser för att de skall ge stora rubriker i Lövdéns lilla röda, AKA aftonflamman. Speciellt om kvinnan är från norden.

-tidningen som gillar olika så länge det är lika, kör en raljerande artikel om Gaddafis sons pajaskonster som låssasfotbollspelare. I dag, ca 10 år efter att det skedde och i trygg vetskap om att den Libyske dikatorn störtats sedan något år.

-Expressen och Expo ännu inte avslöjat vilka som ligger bakom SSU:s nyligen skapade väpnade del, SSU Molotov. Molotovdelen låter via websidan Motkraft meddela att de inte skall föra medlemsregister över sina medlemmar som med våld skall slå tillbaka mot alla svenska klassfiender.

-Anjana Salats, med politiskt korrekt kulturell bakgrund, i DN-reportageserie om Kärrtorp heroiskt låter meddela att hon ”aldrig kommer att ge upp kampen” trots att hennes barn ”är skotträdda och har svårt att sova”. Då Anjana påstår att hennes plågoandar kom med knogjärn och inte var numerärt överlägsna sina antagonister eller knivbeväpnade får Vän Av Ordning anta att hon och hennes barn inte utsattes för AFA och våldsvänstern vrede.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar