Förövrigt noterar vi att

-mycket har hänt sedan Croneman och mediadrevet stod på barrikaderna, krävde och fick en total bojkott av allt från Sydafrika. Nu raljerar DN:s nestor och mänskliga väderkvarn över att Lena Adelsohn Liljeroth bojkottar invigningen av OS (på grund av Putins homofobi).

-det är en händelse som ser ut som en tanke, som givetvis gått DN:s politiserade krönikör Croneman helt förbi, då DN i dag rapporterar att ”känd Putinkritiker och tillika amerikansk journalist inte tillåts återvända till Ryssland”.

-det kan vara dags att skriva ett ”öppet brev” som svar på det öppna brev Ulrika Blumsfelds skrev till Fillipa Reinfedt. Vän Av Ordning vill bara påpeka för Ulrika att hon ska vara rädd för att föda. Det är en ganska stor och för kroppen inte helt enkel process. Ibland går det bra, ibland inte.

-det är så olika det där med svepande omdömen och fördomar. Katolska präster, amerikanska politiker, företagsledare och alla vita män vet vi ju, med benäget bistånd från boulevardpress och kulturelit vad de är för ena. Det är däremot givetvis helt uppåt väggarna att kombinera icke kristen och icke budistiks religion med gruppvåldtäkt och kvinnoförnedring. De kanske ligger något i vad imamer, myndigheter och gemeneman i Saudi eller i Egypten påstår. Att det är kvinnas fel.

-svensk oförmåga att försvar sig själv eller andra plötsligt blivit en het potatis. Inte för Statsminister, försvarminister eller finansminister men väl för våra grannländer. Försvarsexperter, utanför Sverige, hävdar att det är andra som avgör om ens försvarsförmåga är trovärdig-inte landet eller dess politiker.

-det är så olika det där med vad som kom först. Hönan eller ägget. I alla fall om man är av den sanna miljöläran och skriver för vänstertidningar. Med rubriken ”förföljesen av Klimatforskare måste upphöra” påstår Richard Schiffman i The Guardian att Klimatförändringsprofeten Michael Mann blir stämd av ”en massa förnekare”. Han tvingas därför tillbringa mer tid i domstolen än i forskarbänken. Sanningens väktare fortsätter sedan i sin artikel att beskriva hur icke nobelpristagaren Mann , som uppfann och saluförde den inte helt korrekta ”hockey klubban”, stämt varenda kotte som ifrågasätter hans slutsats, inte tror på honom, driver med honom i sånger eller till och med ifrågasätter att han skulle vara mottagare av Nobelpriset han aldrig tilldelats.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar