Förövrigt noterar vi att

-SSU i Gävle med Sofie Eriksson i spetsen kräver att JAS Gripen inte skall få förevisas (trots att IG JAS är huvudsponsor) på skid-VM i Gävle. ”Vi kan ju bara föreställa oss hur detta tas emot av de människor som flytt undan krig, för att söka trygghet i Sverige” säger de Svenska Nationalsocialisternas ungdomsparti. Vän Av Ordning kan lugna SSU i Gävle med att sannolikheten att ”människor som flytt undan krig” från exempelvis Somalia eller Syrien skulle ha de minsta intresse att se skid-VM i Gävle är nära nog noll. Skulle våra nyanlända gäster mot förmoda dyka upp i skidspåren kan det vara en tröst för alla bekymrade att en majoritet av alla ”traumatiserade flyktingarna” inte är vare sig flyktingar eller traumatiserade.

-Sepp Blatter återigen visar att ”bra karl utreder sig själv” när han i veckan presenterade sin undersökning som entydigt visar att Qatar och Ryssland inte mutat till sig till rollen som värdland för kommande fotbolls-VM.

-de ännu nyare moderaternas förslag till ny partiledare främst grundar sig på kandidatens kön och först i andra hand på ursprung och hudfärg. Kompetens var tydligen aldrig ett krav.

-den som vill veta hur många dagar den estniske officeren, som i Estland kidnappades av Putins säkerhetstjänst för att visa Obama och Nato vem som härskar i regionen, suttit i rysk fångenskap får vända sig till andra källor än Dawits plattform, Expressen eller de av media kanoniserade Schibbye och Persson. Det är så olika det där med hudfärg, människovärde och ursprung.

-både alliansen och den rödgröna buskisteatern ser sig tvingade till att höja skatterna och öka massinvandringen trots att det sistnämnda enligt samma instanser är en ren vinst för samhället.

-otack är världens lön, i alla fall om man är talesman för Britiska Röda Korset och bara vill vara politiskt korrekt. Britiska Röda korset menar att det är ”tragiskt, nu när det finns Ebola och katastrofen i Syrien att hantera”, att allmänheten upprörts över att Röda Korset stängt av en långvarig 71-årig medarbetare för att denne (i egenskap av privatperson) protesterat mot homoäktenskap. Organisationen menar att yttrandefrihet alltid skall värnas så länge den inte ”negativt påverkar Röda korsets verksamhet inom vissa områden”. Hittills har 50.000 brittiska medborgare påverkats negativt av Röda Korsets agerande och tagit avstånd från sagda kors.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar