Förövrigt noterar vi att

-upploppen i Ferguson – för att en polisman (trots tvärsäkra påståenden från raskampshetsare Al Sharpton, Eric Holder och den samlade vänsterpressen om sagda polismans skuld) frikändes på grund av något så oväsentligt som att all tekniska bevisföring och alla svurna vittnesmål pekade på att han med sannolikhet gränsande till vishet var helt oskyldig och handlade i nödvärn – började rätt tidigt då de satte igång långt innan dom föll.

-det är så olika det där med infiltrering. Demonstrationståg för att bevara sin egen särart (som den nu pågående i Dresden) är givetvis infiltrerat och kanaliserat av ”högerextrema krafter” om de riktar sig mot islamifieringen av samhället. Upplopp typ Ferguson, Reclaim the street, Greenpeace eller fredsrörelsen är givetvis bara en reaktion på vanliga människors frustration och en naturlig protest mot högerextrem politik. Fråga vilken svensk ledarredaktion som helst.

-Metro, reklambladet med vänsterextrema åsikter, lanserar via inhyrda och helt partiska tolkars hjälp en ny artikelserie inför omvalet. ”Så är det att vara tiggare i Sverige” heter serien som inte med ett ord berör varför svenskar inte tigger i Bukarest eller Moskva.

-Assads massmord i Syrien och ISIS terrorverksamhet i Levanten tydligen helt upphört. Om inte i verkligheten så i alla fall för utrikesnyheterna.

-jihadister världen över manar till ”hämnd över att USA torterar muslimer” och endast Obama är överraskad.

-EU med stor sannolikhet inte kommer att införa sin egen variant av valpskatten (Tobin tax) 2016 då det visat sig vara negativt för skatteintäkterna där den redan finns. Italienska och franska politiker konstatera (till sin stora förvåning och bestörtning ) att intäkterna från aktietransaktioner fallit med 30 till 50 procent.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar