Förövrigt noterar vi att

-en enig expertpanel i Sverige understrycker att dagens gisslandrama i Australien, i skarp kontrast med Breiviks mordorgie 2011, precis som Boko Harams gisslantagningar av småtjejer i profetens namn, den offentliga och filmade avrättningen av soldat Rigby i Södra London samt ISIS härjningar i Levanten inte bara är en isolerad företeelse utan helt frikopplat från tidigare, pågående och framtida terrorhändelser. Och det oavsett vad gisslandtagaren i Australien, Boko Haram eller ISIS säger eller proklamerar. Det känns tryggt på något vis.

-medan svenska propaganda kompaniet (med Aftonflamman, tidningen som åsiktsregistrerar dissidenter, Sveriges malligaste och mest Bonnierägda tidning, Sveriges mest meningslösa och norskägda dagstidning och den rosa braständaren i spetsen) tjuvstartat nyvalsrörelsen med att dagligen beskriva det enda parti som är tveksamt till att uppmuntra massinvandring från utom-Europeiska områden som extrema och galna, avslöjar The Daily Telegraph en människosmugglarring i Istanbul som mot betalning via mutade stattjänstemän i mottagarländerna tjänar storkova på EU:s öppna marknad. Att det kan vara förklaringen till att alla partier och berörda myndigheter (utom då de extrema och galna SD) är eniga om storheten i att i ett Europeiskt perspektiv fortsätta med en extrem invandringspolitik faller på sin egen orimlighet. Ingen i Sverige har, tar eller kommer att ta mutor. Så det så.

-ryskt bombflyg nästan flög in i ett SAS plan som lyfte från Kastrup. Nynya Moderaternas taleskvinna Cecilia W är upprörd. Inte över kränkingen utan att avgående försvarminister (Hultgren) vill återinföra repetitionsövningar för icke existerande förband med en lika icke existerande krigsplacerad personal.

-Ryssland kraftigt och indignerat förnekar att deras stridsflyg var på väg att krocka med ett svenskt civilflyg. Det var det svenska civilflyget som höll på att krocka med de ryska flyg som dagen till ära övade attack mot Nato-mål.

-den svenska utlandsmissionen i Afghanistan är så framgångsrik att 19 personer i helgen sköts ihjäl av Talibaner. Ingen svensk kom till skada eftersom dessa dragit.

-”tusentals” personer(i huvudsak icke eurokaukasier och tillika ensamstående föräldrar till mer eller mindre våldsbenägna och kriminella unga svarta män) protesterat i Washington DC mot att vita och Hispanos kan bli frikända i mordåtal bara för att en jury funnit det ställt utom allt tvivel att dessa handlat i självförsvar.

-Obama kan trösta sig med att Francoise Holland har ännu sämre ”approval rating” än vad den Store Tänkaren, Fredspristagaren och Globale Ledaren själv har. Både i USA och i Frankrike.

-rapporten som påstår att tidigare administration i USA olagligt och i onödan använt tortyr (för sitt höga nöjes skull ?) inte intervjuat en enda säkerhetsanställd utan enbart fokuserat på vittnesmål från ”mänskorätts”-organisationer och internerade i Guantanamo Bay (de redan frisläppta har varit svåra att höra då dessa är fullt upptagna med att såga av huvuden på otrogna och våldta småflickor i Levanten). Att Demokrater som informerats och godkänt de olika metoderna inte omnämns i rapporten kan enligt en enig journalistkår inte bero på att rapporten är beordrad av, skapa av och presenterad av det Demokratiska partiet inför kommande presidentval.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar