Förövrigt noterar vi att

-Nivea, alias Göran Persson, föreslår att S och M skall samregera under ledning av sossarna (så klart). Förra gången det begav sig var det världskrig och bigamisten samt den patologiske pacifisten Per-Albin Hansson rattade det (efter sagda Per-Albins framgångsrika kampanjande för ensidig nedrustning som kulminerat i den stora regementsdöden, igångsatt 1925 och avslutad 1938) försvarslösa Sverige, med övriga partier som gisslan. Per-Albin och sossarna horade framgångsrikt ömsom för Nazityskland, och när Hitler var på dekis, för Stalins mördarvälde. Sveriges ryggradslösa och opportunistiska aggerande svärtade aldrig ned Partiet eftersom det var Samlingsregeringen som låg bakom alla beslut. Tekniskt var det Sverige som avvisade judar vid gränsen, Sverige som tillät tysktransitering, Sverige som återbördande stridspiloter beroende på krigslyckan, Sverige som beslutade om baltutlämningen och Sverige som genomförde stölden av esternas guldreserv. Aldrig sosseledaren Per-Albin. Han blev i den svenska och socialdemokratiska historiebeskrivningen landsfader.

-myndigheterna som inte kunde upptäcka Lehman, Madoff, LIBOR, RBS, Northern Rock, UBS alla tradingskandaler eller ens funderat över att reglera FX handeln i alla fall kan ta i med hårdhandskarna mot småfolket. Jonathan Burrows, fondförvaltare på Black Rock och årlig skattebetalare av 500.000 pund har av FCA (den engelska motsvarigheten till FI /SWESEC) belagts med yrkesförbud. Detta för att han rest till jobbet utan att betala rätt tåg och tunnelbaneavgift. Han bedöms av kontrollmyndigheten vara ”olämplig att jobba i city” då han utnytjat tåg och tunnelbanestationer som inte har spärr eller dito vakt.

-tyska politiker (i ljuset av att minst 10.0000 vanliga människorna i Dresden åter igen gick man ur huse) snart får välja ett nytt folk om dessa inte tar sitt förnuft till fånga och bums slutar protestera mot den av samma politiker kategoriserat som fiktiva islamiseringen av landet. Det politiska etablissemanget med Merkel i spetsen, ivrigt sufflerat av media hyenor världen över och en intellektuell elit i varje TV-soffa har gång på gång förklarat att endast yrkesdemonstrater som hatar USA/Israel och globaliseringen har demonstrationsrätt. Det är dessutom, precis som med global warming, en absolut sanning att terrordåd på gator och torg mitt ibland oss och alltid i profetens namn är isolerade företeelser, könsstympning inte sker, hedersmord är påhitt, böneutrop kulturberikande och bära burka frivilligt. Det verkliga hotet kommer från fascist tendenser så som självständigt tänkande, egna erfarenheter av kulturberikning eller en värdekonservativ liberal demokratisk livsåskådning.

-engelsk dagspress rapporterar om en av åsiktsmonopolet klassificerad som själva arketypen av en isolerade händelse som inte har med islam att göra, då polis i veckan arresterade två ”unga män från Luton”. De delade ut flygblad på Oxford Street som uppmanade ”muslimer att resa till Levanten och delta i Jihad för den Islamistiska staten”. Något givetvis officianter av alla i Europa kända trosuppfattningar skulle kunna uppmuntra till.

-samma engelska press rapporterar om ytterligare från islam helt isolerade företeelser då Muktar Said Ibrahim, Ramiz Mohammed och Yassin Omar inte får sin dom prövad av Domstolen i Strasbourg . Enligt åklagare försökte de 3 spränga Londons kollektivtrafik den 21:a juli 2005. Trion dömdes , mot sitt nekande, till 40 års fängelse i vad som av Guillou och andra intellektuella djupingar givetvis betecknas som ett justitiemord och övergrepp i rättssak. De åtalade och deras offentliga och av tunnelbaneresenären betalade advokater menar att de bara ville ”skämta och samtidigt protestera mot kriget i Irak”. Detta genom att ”med flit misslyckas” detonera sina ryggsäckar (som de inte förnekar var fullproppade med sprängämnen) i den engelska tunnelbanan. Sprattet iscensatte trion veckan efter att andra från islam helt isolerade personer sprängde sig själv och 52 medmänniskor i slamsor. Också det som ett skämt och i protest mot kriget i Irak.

-vänster- och kulturikonen The Rolling Stone, som rapporterat om en gängvåldtäkt som aldrig inträffat på ett amerikanskt campus menar att det var modig och nödvändigt att publicera och hitta på övergreppet. Tidningen menar att det var absolut nödvändigt att fabulera ihop en story för att illustrera alla de sexövergrepp som eventuellt i framtiden kanske kan ske på alla amerikanska universitet. Verkliga och systematiska sexövergrepp som begås utanför USA fann inte sin väg in i tidningen den här gången.

-polisen i Birmingham, trots att domstolen givit sitt medgivande vägrar att publicera namn och bilder på de 10 män, som i en helt isolerad händelse och inte alls förknippad med islam, dömts för att med samma tillvägagångssätt som i den lika isolerade händelsen med pedofilringen i Rotherham utnyttjat minderåriga ”otrogna” flickor som sexslavar. Det är givetvis en isolerad händelse att gärningsmännen i bägge fallen inte bara är män utan nyanlända från norra Pakistan, offren utsatta ”vita” småflickor i sociala myndigheters försorg och polisen varit väldigt överseende med gärningsmännen och vandeln långt efter att sagda ordningsmakt blivit varse övergreppen. Lika isolerat som att både Birmingham och Rotherham är förvånansvärt homogent för att vara så oerhört mångkulturellt.

-EU:s sanktionerna slagit så hårt mot Ryssland att EU:s ekonomi blir lidande. Det skall inte uteslutas att EU:s medlemsländer snart kommer överens om att inte fortsätta med sanktionerna och Ryssland lovar att inte lämna tillbaka Ukraina.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar