Förövrigt noterar vi att

-det är så olika det där med omvärldsbedömning. Trots att våra politiker oavsett partifärg tvärsäkert bestämt att hotbilden i vår omvärld under överskådlig tid är så låg att vi inte behöver ett militärt försvar, menar exakt samma politiker från exakt samma partier i samma andetag att det på grund av det oroliga läget i världen ”väntas anlända ett massivt antal flyktingar till Sverige under överskådlig tid”.

-för att vara ”tomt i ladorna” borde en fördubbling av Sveriges stöd till Hamas raketbeskjutningar av Israel med 750 miljoner spänn (total blåser vi 1,5 miljarder per år) av Riksrevisionen uppfattas som om inte tveksamt så i alla fall anmärkningsvärt. Att Maggot Wahlström inte förstår sig på finanser bör inte förvåna så mycket som att Sveriges utrikesminister inte ställer ett enda krav på att mottagaren av svenska skattebetalares anletes svett minskar korruption eller anammar åtminstone andemeningen i Genèvekonventionen.

-medias utrotningskampanj mot oberoende uttrycksplaster nu skjuter in sig på web-sidan Flashback. Aftonflamman gör en stor sak av att en ”35-årig flerbarnaspappa” på sagda forum beskrivit Bolibompas programledare som ”en arabisk dvärg korsad med en gris”. Förutom att detta påhopp inte var känt av den bredare allmänheten innan Aftonflamman valde att göra en helsida om den genmanipulerade grisen menar trovärdiga vittnen (dvs tittare av programmet) efter artikeln att det tydligen är en mycket adekvat om än lite taskig beskrivning av sagda person.

-kanske inte ens Kadhammar, överkommissarie för Aftonflammans åsiktpolis, kommer ihåg sin tidigare artikel om att ”stöveltramp återigen hörs i Europa”. Kommunisten med östermalmsadress förfasades då över att ”extrema missnöjespartier med EU-fientlig agenda” kraftigt ökat sina mandat. Nu växer återigen ”extrema missnöjespartier ”med EU-fientlig agenda” där grekerna har ett stalinistparti, spanjorerna eventuellt kan få trotskister och fransmännen gammelkommunister vid makten samt det engelska parlamentet möjligen kan få representation av miljömarxister. Stöveltrampet har nu plötsligt övergått i ”vänstervindar” och då är det tydligen bara för Kadhammar att gå på i ullstrumporna .

-Yougov:s senaste opinionsundersökning inte har något större värde så länge demokratin och fria val är bordlagda av Sveriges Riksdag.

-Di cementerar (i hård konkurrens med Aftonflamman Kultur skall sägas) sin plats som inte bara Sveriges mest meningslösa facktidning utan också som tidningen med den mest alternativbegåvade redaktionen med sitt senaste scoop. Saabs VD, får vi veta, flyger minsann ”privat-jet”. Om Vän Av Ordning bortser ifrån att Buskhe förra året hade cirka 500 flygtimmar med destination ”hela världen” och lyckades ha färre än 7 helger i hemmet kan det vara på sin plats att informera det rosa avträdspappret att bolaget tillverkar och säljer flygplan.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar