Förövrigt noterar vi att

-SÄPO, som nu är fullt upptaget med att övervaka de svenskar som utnytjat sin demokratiska rätt att ifrågasätta maktens massinvandringsevangelium samt den öppna gränser-policyn, låter meddela att de identifierat ett 20-tal ISIS-mördare som säkerhetsrikser. I Sverige alltså. Tyvärr kan vi nu inte utvisa dem, då de kanske skulle få sona sina brott (i Afgahnisatn, Irak eller Syrien). Bättre då att de med SÄPO’s, Morgan Johanssons, Mona Muslims, Maggots och Cirkusdirektörens goda minne sitter i Sverge och planerar nya dåd, eller kanske till och med genomför nya dåd. Allt finansierat via Maggan ”noll koll” Anderssons reviderade budget.

-det, appropå Åsa ”Auschwitz” Romsons senaste spygroda i samband med massakern i Paris, nästan inte märks alls att över 50% av alla journalister är miljömarxister i Sverige…

-massinvandringsförespråkarna i Sverge verkar förutsätta att alla som passerar Öresundsbron automatiskt blir demokrater med feministisk inriktning. Oavsett vad det tyckt och trott innan.

-oavsett vad Åsa Lindeborg et al. kräker ur sig finns det ingen i Sverige som oavsett var i landet, skulle vara rädd för att ta avstånd från högerextremistiskt våld eller rasism. När det gäller avståndstagande från vänster- eller islamistiskt våld är det ett påstående som inte klarar kontakt med verkligheten i de flesta svenska förorter (läs utanförskapsområden). Eller på ledande kulturredaktioner runt om i landet.

-Nobels fredspristagare i går talade till meningheten och där och då speciellt efter den senaste styrkedemonstrationen i Paris menade att han visst tar ISIL på fullaste allvar. Den store strategen var dock övertygad att hans briljanta plan att inte krossa ISIL i Syrien är rätt väg och att även USA måste ta sitt ansvar för flyktingarna. Om det innebär att den store tänkaren och talaren skall flyga eller via fartyg massimportera islamister utan id-handlingar till ”den store satan” (enligt den svenska modellen) framkom inte i talet. Det får nog det som är kvar av en fria världen bli varse. På ett eller annat sätt.

-Jeremy Corbyn – brittiska labours marxistiska partiledare, Hamaskramare och islamistapologet – i skarpa ordalag kritiserar polisens möjlighet (den brittiska och franska alltså, inte den kastrerade svenska dito) att ”skjuta för att döda”. Jeremy hade ingen kritik mot terroristernas liknande policy mot otrogna.

-Sveriges utrikesminister inte behövde många timmar på sig att vanära Sverige (igen) efter massakern i Paris. Enligt Maggot var det Israels och västs anti-palestina-politik som bar skulden til ISIS planlagda attack på otrogna fredagsfirande i Frankrike.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar