Förövrigt noterar vi att

-Stockholms Stad i tunnelbanan och på buss (för dina pengar) stolt deklarerar att var femte bil försvunnit från innerstaden sedan billtullarna infördes. Vän Av Ordning gissar att öppnadet av Förbifart Stockholm haft större inverkan på att onödig trafik i innerstaden försvunnit.

-det är en händelse som ser ut som en tanke att området för biltullarna skall utökas efter att intäkterna minskat med mer än 20%. Det kostar på att vara en humanitär stormakt.

-det är så olika det där med hur tvingande EU:s regelverk är. I alla fall om man är fransman. Eller svensk. Cirkusdirektör Löfvden skyller på Schengen-avtalet då han vägrar upprätta gränskontroller, trots att tusentals icke-EU-medborgare varje dyng rasar in i Sverige för att leva på bidrag. Franciose Holland förklarar att Maastrichtskriteriet inte gäller om han ställer landet på fältfot, vilket han gjort efter att ett tiotal terrorister tagit sig in i landet för att döda fransmän. Frankrike kommer att spräcka 3%-spärren med råge, säger presidenten, då han beslutat att stärka landets säkerhet genom att kraftigt öka antalet gränsvakter, fångvaktare och militär i ”kriget” mot ISIS. Sverige kommer att spräcka sin budget (igen) gissar Vän Av Ordning, då statsministern beslutat att Sverige skall fortsätta vara Europas sockerbit för all världens bidragsflugor.

-envisa rykten gör gällande att Göteborg är den stad i Europa som har flest ISIS-anhängare (oklart om det är per capita eller totalt). Det är tur att de endast är i Sverige för att återhämta sig och hämta inspiration.

-FI:s annars så stridbare ledare Gudrun ”klunken” Schyman håller en överraskande låg profil efter att en massgrav med kvinnor för gamla för att nytjas som sexslavar av ISIL hittats i kalifatet. Aftonflamman och Dagens Nys kanske ännu inte lyckats översätta The Daily Telegraphs artikel till svenska…

-den svenska åsiktsmaffian med sina kolportörer inom mediamonopolet, likt pavlovs hundar, alltid drar fram lasermannen, Breivik, Peter Mangs och nu Anton Lundin så fort islamister slår ihjäl otrogna. Detta för att ”få balans” i debatten. Varför det omvända inte sker har nog med den av Wolodarski så omhuldade ”agendasättande journalistiken” och de av samme intelektuella gigants fastställda pressetiska riktlinjer att göra.

-utrikesminister Maggot Wahlström med sina senaste antisemitiska utspel (där hon pekar ut Israel som ytterst ansvarigt för Parismassakern) återigen demonstrerar sitt och partiets nära ideologiska släktskap med saligt insomnade Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar