Förövrigt noterar vi att

-det kan tyckas något märkligt att den Humana Stormakten Sverige överväger att förhandla fram ett avtal om Nordstream II på svenskt vatten med den Imperiebyggande Militärmakten Ryssland. Dels för att Putin med all önskvärd tydlighet demonstrerat sin (o)pålitlighet när det gäller internationell rätt och dylika avtal (Budapest-fördraget inte bara reglerade Ukrainas gränser utan garanterades bland andra länder även av Ryssland) och dels för att landet i all väsentlighet (utom i Syrien- och Iranavtalen med Obama förstås) av det internationella samfundet stämplats som paria (efter diverse militära gränskränkningar och övertramp). Att vår egen cirkusdirektör eller naiva hyresgäst, Maggot, skulle besitta förmågan att sluta ett avtal som på minsta vis skulle kunna vara till vår fördel, ställer inte ens oreglerade spelbolag odds på.

-regeringens sänkning av det statliga bidraget, från 1500 spänn per dag och skäggbeprydd gruppvåldsbenägen ensamkommande till 700, var enligt kommunerna alldeles för stor. Sagda lönsamma kompetensregn kostar enligt SKL (Sveriges Kommuner & Landsting) upp till 1000 pix per näsa och dag i evighet. Om SKL:s uträkning klarar kontakt med verkligheten (vilket vore premiär för den vänstervridna påtryckar-organisationen) borde de mest ”ansvarsfulla” kommunalråden teoretiskt ha ett icke föraktfullt överskott i kommunkassan då de fram till dags dato inkasserat en extra 500-lapp per ”ensamkommande” och dag. Sedan mottagningsdag ett.

-inte ens när vänstermedia (i elfte timmen) uppmärksammar Hillarys uppenbara korruption och flagranta utnyttjande av sin post som utrikesminister ser den (pressen alltså) något konstig i att Hillary blandade ihop sina ”egna” (läs The Clinton Foundations) e-mail med Utrikesdepartementets på en server endast hon, hennes stiftelse och eventuella utländska makters hackers hade access till. Ett tilltag hon först förnekade kännedom om för att sedan, överbevisad och innan FBI kopplades in för att snabbexpediera fram ett frikännande, efter eget huvud rensade innan hon motvilligt lämnade ut valda delar till kongress och allmänhet. Identitetspolitiken står som alltid inom åsiktskorridoren över moral, lag och rätt.

-Riksrevisor Ulf Bengtsson annonserar sin avgång på grund av ”hälsoskäl” påpassligt innan DN publicerar det senaste avslöjande om uppenbar korruption. Det är tur för Uffe att statens tjänstemän och landets politiker i jämlikhetens Sverige är straffimmuna.

 
-Åsiktskorridoren i den Humana Stormakten Sverige hellre delar ut arbetsförbud till artister som av sagda mobb klassats som folkfiender och tillika SD-sympatisörer (Expressen har ett triumfatoriskt reportage om artisten Peter Jezewski, fd The Boppers, som efter att tidningen offentliggjort att han hade uppträtt på ”SD-festivalen” med omedelbar verkan blivit uppsagd från övriga ”gig” i landet, med miljoninkomstbortfall som konsekvens) än stänger av eller ens försöker påverka artister som fortsätter att ta betalt för att uppträda på festivaler som inte har nolltolerans mot sexuella ofredande och våldtäkter.

-de, enligt de senaste rönen från förstå-sig-på-are, tv-soffexperter och arrangörer, icke-ökade gruppvåldtäkterna på Sveriges festivaler i år helt kan tillskrivas propagandamedia. Detta då ”pojkar uppmuntras till beteendet genom alla tidningsskriverier”. Varför ordningsvakter och lokalpolis i samma veva har ökat behov av tolkar är enligt det senaste rönet oklart, på gränsen till osant.  

-det var ett tag sedan uppfostringsmedia rapporterade om bränder på flyktingförläggningar runt om i Sverige. Kan det bero på att anmälningsbenägenheten hos de drabbade minskar? Finns det ett mörkertal? Eller kan det vara så enkelt att polisen trots ”kräcklan” Eliassons försäkran om att gå till botten med kod 291, fortsätter att mörklägga ”de mörka krafternas” attacker mot de fortsatt hemliga flyktingboenden i vårat avlånga land?

-”USA och Kuba tog ytterligare steg mot en normalisering” genom att öppna upp för kommersiella flighter mellan Ft Lauderdale och Havanna. Hur detta genidrag av Den store Strategen, Tänkaren och USA:s hittills smartaste president skulle kunna förbättra situationen för familjen Castros livegna medborgare och alla fängslade politiska motståndare på ön är inte lika givet som att feodalfamiljen Castro, ”Revolutionen” och de amerikanska flygbolag som vinner koncessionen (sannolikt genom att donera till Demokraterna eller direkt till The Clinton Foundation) kommer att tälja guld.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar