Förövrigt noterar vi att

-om SD, av högerbloggare och dito ledarsidor, beskylls för att gå Putins ärende (logiken går i linje med att Putin är nationalist och stolt över Ryssland så som SD är nationalistiska och stolta över Sverige, i kombo med att SD vill ha en värnplikt och inte vara med i NATO) vad gör då regeringen Reinfeldt 2.0, enligt sagda medlöpare till bygget av Den Humana Stormakten Sverige, som reflexmässigt försvarade Putins annektering av Krim? Och vad säger de självutnämnda SD-experterna om cirkusdirektör Lövdens smyginförande av partiell värnplikt samt Maggots kategoriska ”nej” till NATO?

-känslan av att som svart/afroamerikan/färgad vara förmer än alla andra amerikaner tillsammans i USA aldrig har varit starkare än efter den förste svarta presidentens 2 terminer. Efter att svarta som en av två genetiska grupper (olika indianer i olika delstater) sedan länge, enligt lag skall ha företräde till högre utbildning (och nu på grund av arvsmassa av vissa universitet får utbildningen betald) känner svarta aktivister med (Only) Black Lives Matter i spetsen, efter media-ankor om polisövergrepp och rasism, att det inte är mer än rätt att poliser i allmänhet och icke-svarta poliser i synnerhet skjuts av svarta på öppen gata. Senast ut med håven och snuttefilt är den i år allt mer bänkade afroamerikanen (givetvis) för San Francisco 49:ers, Colin Kaspernick. Colin gjorde sig ett namn utanför NFL-fotbollen i dagarna genom att vägra hedra Amerikas Förenta Stater, konstitutionen och Militären som brukligt är inför match. Colin menade med sin media-hypade aktion att han minsann ”inte kan hedra USA nu, när rasismen härjar och döda (underförstått svarta) kroppar täcker våra gator”. Herr Colins skiter givetvis högaktningsfullt i att vare sig USA, konstitution eller militär förespråkar rasism (tvärt om faktiskt) eller är skyldig till att ”döda kroppar täcker USA:s gator”. Inte heller har grabben med cirka 19 miljoner dollar i årslön något till övers för en enda av de 97 procent svarta som varje år mördas av andra svarta eller för den delen en enda enda procent av alla de icke-svarta (asiater, hispanics och eurokaukasier) som inte bereds plats, trots betyg, på landets lärosäten.     

-den av media så hyllade och med regeringsrepresentanter förstärkta, starkt antisemitiska organisationen ”Ship to Gaza” stoltserar med att den i lasten hade med sig vigselringar till palestinska 12-åringar. Det är för övrigt samma Palestina som Maggot i ensam majestät och med feministisk utrikespolitisk doktrin erkänt som en civiliserad suverän stat samt utan åthävor kraftigt ökat det villkorslösa bidraget till.

-all världens människors lika värde uppnås bäst genom hjälp på plats enligt det senaste muslimpartistiska och nationalsocialistiska utspelet. Ett utspel som kommer cirka ett år efter att sagda partier med övriga DÖ-nickar på SD-hatar-galan ”Hela Sverige Svamlar” och allsköns torgmöten avfärdat just den tanken som rasistisk, nationalistisk och nazistisk då det var en SD-ståndpunkt.  

-Hillary inte kan komma ihåg all sin e-mailkorrespondens och om den var i egenskap av mutad Utrikesminister eller bidrags-tiggande Ordförande för The Clinton Foundation, varför hon raderat majoriteten av densamma. Något propagandapressen har överseende med då Hillary har chansen att bli den förste kvinnlige presidenten i USA:s historia. Något som tydligen är jääääääääätteviktigt. Även för alla som vill kunna kalla sig intellektuella i Europa.

-Trump förnekar inte att han som företagsledare donerat till The Clinton Foundation i syfte att ”få lite hjälp på traven” med vissa myndigheter. Något propagandapressen inte har överseende med då han kan hindra USA att återigen inte bara göra rätt PK-val av president utan också bli historiskt, igen.

-investmentbanker i London, torkar snålvattnet ur munnen och förbereder nyemissioner på upp till 30 miljarder pund innan årets slut. Bland annat kommer amerikanska Bain Capital sälja ut TI Automomotive genom GS och Lazard (uppskatta marknadsvärde 2 miljarder pund), Nordic Capital och Avista Capital sälja Convatec (läkemedelsföretag för 3 miljarder pund), en för Vän Av Ordning icke namngiven kanadensisk pensionsfond eventuellt sälja biokedjan VUE (2 mdr?) med spanska Telefonicas försäljning av O2 (10 miljarder pund) genom UBS, som kronan på verket. Varför dessa emissioner inte görs i Paris eller Frankfurt av alla de investmentbanker och företag som menade att Brexit skulle vara rena rama döden för City of London, är det nog bara skattejurister och distributionsansvariga som kan svara på. För att citera Samuel .L Clemens, aka mark Twain,: ”ryktet om min död är kraftigt överdriven”.

-det är långt fler politiker i Europa som redan nu tagit avstånd från USA om Donald Trump skulle bli vald av det amerikanska folket som president, än som där och då tog avstånd från Putin och Ryssland när denne aviserade att han skulle sätta sig över landets konstitution och ”låta” sig bli återvald. Något som går igen i bedömningen om vem av de två som utgör det största hotet mot demokrati och världsfred.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar