Förövrigt noterar vi att

-Mutti Merkel åkte på storstryk i sitt eget valdistrikt efter att det, för att använda propagandamedias beskrivning av vinnarna AfD, ”öppet anti-muslimska partiet” stormade fram vid valurnorna. Ett annat sätt att beskriva ”Alternativ för Tyskland” är att det är öppet sharia-motståndare och vill att tysk lag skall gälla i Tyskland, i skrap kontrast mot Mutti och övriga Bundestagpartier.

-svenska soldater borde utvisas ur Sverige. I alla fall om Migrationsverket får bestämma. Nyligen utvisades en afghansk pizzabagare från Sverige då han enligt verket som inte kan räkna, tjänade 200 spänn mer i månaden än vad ett annat statligt verk ansåg varar en rimlig ingångslön för svenska soldater.

-Migrationsverket i Sverige utvisar invandrare som har jobb och sköter sig samtidigt som det med öppnar armar välkomnar de som parasiterar och begår våldsbrott. 

-efter Uppdrag Gransknings ”avslöjande” om att 30-åriga könsmogna ”ensamkommande” eventuellt inte är under 18 år skyller i princip alla ifrån sig (utom Svt som med övrig propagandamedia fram till nu gjort allt som stått i dess makt för att sälja in bilden av ”ensamkommande” som gråtande lockiga småflickor vars föräldrar dött för flera år sedan). Mest skit kastas nu (i desperation) mot barnläkaren och massinvandringspropagandisten som tydligen helt plötsligt menar att man visst kan åldersbestämma (i efterhand) om ”barnet” genomfört våldsbrott. Vän Av Ordning menar dock att Migrationsverket som myndighet och innan Eliasson/Danielsson ministären förväntade objektiva instans alltid torde ha ansvar för vem, vilka och i vilket skick dessa är som ges tillträde till bidragsgrytorna i Sverige. Oavsett vad politiker, advokater och barnläkare tycker och propagerar för.

-FNs kommission för mänskliga rättigheter varnar för hotet från ”den fria marknaden” och jämför Trump och Nigel Farage med ISIS, ifall nu någon undrade vad organisationen gör åt massmorden i Syrien.

-ryska UD naturligtvis har rätt i sin kritik av vår ÖB:s påstående om att vårt säkerhetsläge försämrats av att ryssarna tagit Krim, bedriver krig i Ukraina, uppträder aggressivt mot sina grannländer, fullständigt ignorerat internationell rätt samt förlöjligar Nobels Fredspristagare när tillfälle ges. Vårt säkerhetspolitiska läge och tillkortakommande beror helt på att vi själva (General Bydén, Freddie Flintskalle och Engström/Tomhylsan/Widegren noga inräknade) gjort huvudlösa långsiktiga bedömningar om framtida säkerhetsläge med egen total avrustning som följd.

-mediadrevet (med Washington Post i förarsätet) mot Trump för dennes förmenta ryssvänlighet fortsätter med oförminskad styrka samtidigt som Hillarys ryssgärning som Utrikesminister i medias sinnevärld tynar bort. 

-sossar håller ras-seminarie på sitt högkvarter där ”vita” icke göra sig besvär. Något som givetvis inte är rasism utan progressivt tänkande

-Obama ger den afroamerikanske fotbollsspelaren och tillika dollarmiljonären sitt stöd då denne påstår att USA, majoriteten av dess invånare, NFL och stjärnbaneret står för statssanktionerade mord på svarta i största allmänhet.

-Obamas målsättning att minska USA:s utrikespolitiska betydelse skördade nya framgångar under G-20 mötet. USA:s president är numera så obetydlig att de kinesiska värdarna prioriterade bort ”gaten”, trappa, röd matta och välkomstarrangemang vid Fredspristagarens landning med Air Force 1. Om världens smartaste president genom tiderna var tvungen att hoppa från planet och i så fall hur långt det var till marken framgick inte av dreggelmedias reportage.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar